vectra satıp corolla almak??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efsane66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corollayı o zamanın astrasıyla kıyasla tamam yada vectrayı o zamanın carinasıyla kıyasla onada tamam ama elma ile armudu kıyaslamayın. mantığa çünkü ters.. davul bile dengi dengine..

Yazının burasına kadar katıldım. Ama şunu kadul edelim:

Bu memlekette milletin elma ya da armut tercih edecek kadar iyi bir ekonomisi yok. Meyve yiyeyim diyor. Çürüksüz, lezzetli meyve istiyor. Elma ya da armut olması çok önemli değil. Hangisi işine gelirse onu alıyor ve yiyor.

Anlatmaya istediğim bu. Yoksa corollayı da uzun yıllar kullandım, vectraya da 2.5 yıldır biniyorum. Her ikisini de seviyorum. Birini öbüründen üstün tutmak gibi bir derdim yok. Yalnızca milletimizin bakış açısı yukarıdaki gibi bana göre. O nedenle amaç dertsiz, sorunsuz bir araçsa corolla diyorum.

yav 2004 corolla var amcamda arabanın gaz pedalı hala şahinin doğanınki gibi telli sistem bizde 2001 astra vardı onda bile elektronik gaz pedalı vardı :) en basitinden opelde işçilik var toyotada yok sattığım astrada tek dokunuşla açılan küllük vardı corollada tak tuk eden çekmece gibi saçma sapan saklama gözü var. detaylar çok önemlidir bu konuda :D amcam avensislere bakıyordu vectra c bindi bizim comforttaki donanım bile ona yeterli geldi oda opel alma yönünde eğilimler gösteriyor :D

Toyotayı bbs rs veya brock jantla dip basıcaksın varyaaaaaa....tadından yenmez :D

:mad::mad::mad:

Aman Allah'ım!

Yok öyle bir şey ya! Ben "kıvırma" falan demedim. Demem de...

"Burun kıvırmak" dedim. Bu da geçtiği cümle:

Önce yazılanları güzel okuyalım yahu! Töhmet altında bırakmayın beni! ;)

abicim sakin ol bende burun kıvırma anlamında söylemiştim aksi bi kıvırmadan bahsetmedim ve konusu bile geçemez saygımız var yanlış anlatım olmuş kusura bakma:)

yav 2004 corolla var amcamda arabanın gaz pedalı hala şahinin doğanınki gibi telli sistem bizde 2001 astra vardı onda bile elektronik gaz pedalı vardı :) en basitinden opelde işçilik var toyotada yok sattığım astrada tek dokunuşla açılan küllük vardı corollada tak tuk eden çekmece gibi saçma sapan saklama gözü var. detaylar çok önemlidir bu konuda :D amcam avensislere bakıyordu vectra c bindi bizim comforttaki donanım bile ona yeterli geldi oda opel alma yönünde eğilimler gösteriyor :D

bak cevabı kendin veriyorsun teknik servis bölümde onlarca konu var pedal arızası diye neden ? beyine bağlı olduğundan motor beyin arızası opellerde kronik hale gelmiş ama corollada telli yaaa işte o teli koparmadığın sürece sallıyorum p00001 p12345 gibi hata kodlarını almazsın yaaa
burada amaç işçilik geri kalmışlık değil sağlam mal üretmektir ikide bir arıza veren beyinli pedal yerine telli olanı tercih ederim yoksa toyotanın teknolojisi opelden de vw dende çok çok üstündür olaya sadece türkiye gözüyle baktığımız için toyotayı yerden yere vuruyoruz ama bir bakın bakalım amerikadaki ortaasyadaki modellere bir marka dünyanın en büyük otomobil üretici olmuşsa boşuna olmamıştır bugun corolla, astra golf focus gibi rakiplerinden sıyrılıp dünyanın en çok satan modeli olmuştur bunlar boşuna veya rastgele olacak işler değil yaa sonra bana kızıyorsunuz ama gerçekten çok yerden yere vuruyorsunuz toyotayı

Son düzenleme:
vectra daki x20xev opel'in en başarısız motoru.. en kötü tesisatı..

corolla daha az sorunlu araç.. japon sevmem ama ikisini bir sunsanız corolla alırım..

Arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz, bana gelsinler desinler; 2001 Toyota Corolla'mı 2001 Vectra B mi, düşünmeden Vectra B derim. Ha Toyota az arıza yapar, bakım masrafı azdır, yakıtı azdır ayrı konu , burada tartışılan buysa evet Toyota daha kaliteli , ancak konfor, sürüş zevki, asalet, eskimeyen görünüm , karizma derseniz Vectra , Corolladan çok çok üstün, yani alırken bu ölçütlerden hangisi kimin işine geliyorsa onu alır biner.

ne kadar gereksiz bir konu, arkadaşlar yorum yapmaya gerek yok isteyen istediğini alır

toyota sorunsuzlugu ile nam yapmış( suan üretilen modelleri zırt pırt geri çağrılsada...) opel ise konfor ve sağlamlığıyla

tekrar yazayım ... vectra vectra vectra :) :)

bak cevabı kendin veriyorsun teknik servis bölümde onlarca konu var pedal arızası diye neden ? beyine bağlı olduğundan motor beyin arızası opellerde kronik hale gelmiş ama corollada telli yaaa işte o teli koparmadığın sürece sallıyorum p00001 p12345 gibi hata kodlarını almazsın yaaa
burada amaç işçilik geri kalmışlık değil sağlam mal üretmektir ikide bir arıza veren beyinli pedal yerine telli olanı tercih ederim yoksa toyotanın teknolojisi opelden de vw dende çok çok üstündür olaya sadece türkiye gözüyle baktığımız için toyotayı yerden yere vuruyoruz ama bir bakın bakalım amerikadaki ortaasyadaki modellere bir marka dünyanın en büyük otomobil üretici olmuşsa boşuna olmamıştır bugun corolla, astra golf focus gibi rakiplerinden sıyrılıp dünyanın en çok satan modeli olmuştur bunlar boşuna veya rastgele olacak işler değil yaa sonra bana kızıyorsunuz ama gerçekten çok yerden yere vuruyorsunuz toyotayı

buradan şunu anlıyoruz tüm vectracılar telli model olan x motora gelsin :) :kop::kop::kop::kop: