Sıfır ise haklısın. Fakat ikinci elde bu böyle değil... Adamın cebindeki paraya göre iş değişiyor. C ya da D ne fark eder? Hatta onu bırak; C ya da D sınıfı nedir dediğinde sana öyle bakıyor. Sınıf nedir onu bile bilmeyen kişi sayısı oldukça fazla....
sadece şu kısma cevap vericem altını bilhassa çizerek yazdım.. araba alırken paranın önemi yokdur isterse cebinizde 10 bin tl olsun isterse 20 bin tl olsun segment farkı her zaman olucakdır.. bir 14 bin tl ye infiniti alan adamın dünya görüşü yaşam tarzı hayata bakışı ile 92 model corolla alan bir insanınki bir olmaz bunu katiyen aşalamak hor görerek o manada anlamda söylemiyorum altını kalın kalın çiziyorum öyle anlaşılmasın.. benim amcamda 80 model anadol var aile yadıgarı ona bakarsanız yani öyle anlaşılmasın.. ama bir infinitiyide bilen alır o riske girebilen alır buda belli bir birikim kültür v.b ister.. yani bu fark isterse cebinizde 10 bin olsun isterse 20 bin her zaman kendini ortaya koyar..
şöyle bir örnek veriyim bizim bir abimiz var emekli beden öğretmeni 50 yaşında adam gitti 12 bin tl ye tertemiz alfaromeo 155 q4 aldı araç harika dörtden çeker 235 beygir dijital klimalı derili ısıtmalı koltuklu v.b falan..
o zaman onada çok dediler hocam git o paraya corolla al tipo al renault al falan almadı adamın bir tarzı var ve altında alfayı gördüğümde dedim bir insan bu kadarmı bir araba yakışır yaşam tarzına karakterine falan uyar...