Vectra B'ler Buraya..I LoVE Vectra.

her elektrikçide olur hepsiburada da satışı vardı görmüşdüm kalkmadıysa vardır.. o beyaz mtec ampüller dipsiz ampüllerdir o ampülleri aracının pek çok dipsiz ampüllü olan kısımlarında kullanabilirsin mesela parklar plaka ışığı benim iç aydınlatma yani tepe aydınlatmasıda dipsiz ben onlarıda mtec yapdım hepsini.. benim arabada bir bagaj içi aydınlatma sofit onuda ledli aldım 6 ledlilerden gece bagajı açdınmı ışıl ışıl sanki floresan var bagajda :D :D ama bagajda şart öyle ışık çünkü bagajda geçe stepne çıakrtırsın valiz koyarsın falan orda ışıklandırma ne kadar verimli olursa o kadar rahat görür rahat hareket edersin..

araçtaki çakmak girişinin nasıl söküldüğü konusunda bilgisi olan varmı? elektrik gelmiyor, mümkünse kendim yapmak istiyorum, nasıl sökebilirim?

sigortasına baktınmı çagrı?

yok, yeni farkettim. aklımada gelmemişti :)
finallerim haftaya iken öylesine bir kontrol ediyim dedim, 1 hafta geri çekmişler... yarın acil gidiyorum, babamda bu hafta servise bırakacaktı arabayı zaten koltuk için, o arada yaptırmazsa ben bakarım.

Bende yeniyim Bende varım :)
2000 cdx orjinal gümüş ;)

çakmağın sorunu sigortaymış.

size bir soru;
airbag ışığı yanarken (Allah korusun) kaza yapınca airbag açılır mı açılmaz mı?

sürekli ışık yakmasından dolayı koltuk altındaki fiş iptal edilip kablolar direk lehimlenecekti ama nedense sadece uyarıyı silmeyi uygun görmüşler.. (zahmet edipte koltukla uğraşamamışlardır) servisle samimi olsan bir dert olmasan ayrı dert. zaten her hafta geliyorsunuz geldikçe sileriz demişler.. ışık yansada airbag çalışır sorun olmaz demişler babama. ama bana hiç öyle gelmiyor...

Son düzenleme:
aynen bende öyle düşünüyorum.
zaten birçok konuda bi b.k bilmiyorlar, bildiklerinide yanlış biliyorlar....

bu airbag ışıgı 2004 ten beri ara ara benim arabada da yapıyodu hep sanayide komşumuzun dükkanında arızayı hafızadan sildirerek devam ettim en son yaz başı gibiydi sanırım yetkili servise gittiğimde sıkıntımı söyledim zaten servis müdürüde yazlıktan komşumuz bizim soketi söküp yeni soket taktı o gün bu gündür lambanın yandıgını görmedim ve ücret bile almadılar yanlış hatırlamıyosam

rica etsem soketin diğerinden farkını, modelini vs. öğrenebilirmisin, bende ona göre isteyim. çok sevinirim valla :D

bu arada iç aydınlatmayı ani değilde yavaş yavaş sönecek şekilde yapabilirmiyiz acaba?

ben yavaş yavaş sönüyor diye hatırlıyorum ama..

ilk servise gittigimde sorayım senin için ama biraz zaman alabilir ilçede oturuyorum biraz uzakta çünki servis.

Geri