Vectra B'ler Buraya..I LoVE Vectra.

benim favorim temiz güzel orjinal bir 2.5 lpg takılmamış falan.. ona güzel orjinal bir b2 façası atıcaksın.. b2 görünümde olucak.. birazda teknolojik modernizasyon zaten 2.5 ler b kasaların full+full idi elektrili koltulardan hız sabitleyiciye kadar hepsi vardı.. birazda ben güzel bir modernizasyon yapsam far sensörüdür yağmur sensörü park sensörüdür falan filan.. şu anki pek çok 40-50 bin tl ye konfor donanım adına satılan araçlara yüz basar nal toplatır..

1001686k.jpg

bende varım

bende varım arkadaşlar

Ekli dosyalar

• 08092010303.webp
    08092010303.webp
    55.3 KB · Görüntüleme: 10
mehmet kirazlı 97 Cdx 2.5 V6 ;) Geldim

Vectracılarr!! Diyorum ki bi tarih belirlesek ve bizde bir buluşma mı yapsak şöyle kendi içimizde.. Insigniaları bir arada görünce özendim valla :) Mesela bahar ya da yaza yakın bi dönem için şimdiden program yapıp bolu abant mangal vs gibi kapsamlı bir organizasyon yaparsak katılım yüksek olabilir diye düşünüyorum.. Bir fikir tabi sadece :]

bende katıldım aranıza bakalım:D

gelir gelmez de ilk sorumu soruyum,
adından emin değilim ancak banana silecek deniyor sanırım, yeni nesil araçlarda olan, sileceği havaya kaldırınca içe bükülen silecekler varya, bizim araçlara uyuyor mu?

Son düzenleme:
Geç kalmadım umarım :)

Vectracılarr!! Diyorum ki bi tarih belirlesek ve bizde bir buluşma mı yapsak şöyle kendi içimizde.. Insigniaları bir arada görünce özendim valla :) Mesela bahar ya da yaza yakın bi dönem için şimdiden program yapıp bolu abant mangal vs gibi kapsamlı bir organizasyon yaparsak katılım yüksek olabilir diye düşünüyorum.. Bir fikir tabi sadece :]

abant olabilir ben gelirim ama tarihin belirlenmesi lazım izin alabilmem için:)

hep birlikte birlikte :)

Geri