Vectra B'ler Buraya..I LoVE Vectra.

bende katıldım aranıza bakalım:D

gelir gelmez de ilk sorumu soruyum,
adından emin değilim ancak banana silecek deniyor sanırım, yeni nesil araçlarda olan, sileceği havaya kaldırınca içe bükülen silecekler varya, bizim araçlara uyuyor mu?

olur uyar araba aksesuarı satan yerlere bir uğra adam baksın arabana uygun hangisiyse onu takar

olur uyar araba aksesuarı satan yerlere bir uğra adam baksın arabana uygun hangisiyse onu takar

anladım, müsait zamanda bakarım o zaman.
sormamın sebebi şuydu, Insignia washer jet'e de niyetlenmiştim, ama malesef uymuyormuş, buda onun gibi olmasın diye öncelikle burada soruyum dedim takan varmıdır diye.

bunun haricinde,
son susturucu çürümüş. servis orjinali 400 küsür, yan sanayi 150 dedi. babamdan ok aldım değişmişken biraz spor egzoz olsun istiyorum. abart egzozlar gibi ben burdayım demeyecek ama orjinaline göre daha kalın ses verecek egzoz düşünüyorum, marka önerisi yapabilir misiniz? çıkışa da ya elips yada 2,5 gibi çift yuvarlak krom çıkış düşünüyorum. acil değil.

harici navigasyon cihazı alacaktım, ama uzun vadede radyo ve ses sistemini de elden geçirmeyi düşünüyorum. B'ye uygun navili radyo varmı? almışken ikisi bir arada olsun. yoksa öncelikle cama asılacak navi alacağım.

vectra b ye 3 tip teyp takabilirsin

birincisi 3.5 inç ekranlı olanlar var ince teyp onlardan onlarda her şey var bluetooth a kadar divx mp3 resim oynatma ipod girişi usb sd kart girişi tv v.b

cdt6950bdt.jpg

ikincisi indash teyp alabilirsin onların naviliside var bende mevcut avt

üçüncüsü ön göğüsde oynama yaparım dersen doubledin teyp takabilirsin

60025238aj6.jpg

73582433qi7.jpg

Son düzenleme:
dd çok zor bir ihtimal. görünüş olarak da pek beğenmedim zaten.

indash, radyonun içine girip çıkan ekran tipine deniyordu değil mi yanılmıyorsam?
benimde aklımda onun gibi birşey vardı.
ilk resimdekinin ekranı kullanışlı değil ama mp3, usb ve bluetooth istediğim özelliklerden.
indash ekranda usb ve bluetooth olmuyor sanırım?
tabi indash orta konsolu da kapatacak, onu da düşünmek lazım.

fiyat olarak nasıllar, normal ince grafik ekranlı usb+mp3 özellikli teyp + harici navi alsam daha uyguna gelir mi?

indash de hepsi var tv usb navigasyon bluetooth bende var
indash ekranı içerden çıkandır..
bende avt var hepsi var teypde ne özellik ararsan var ..

144_buyuk.jpg

2091670020_large.jpg

indash çok dikkat çekiyor ama onuda bil benim araçda aşağıda duruyor o yüzden dikkat çekmiyor senin araçda yukarda durur biraz dikkat çeker ama sen bilirsin tabiki

3.5 inç aslında normal bu gün orjinal araçlardaki bilgi ekranı boyutları da 3.5-4.5 arası bir telefon ekranı kadar işde zaten ben şöföründe araba sürerken oturup film izlemesine karşıyım :)

3.5 inçlik nazik ön konsolun görüntüsünü bozmuyor bütünlük oluşturuyor ayrıca teypde s out çıkışlarıda var yani ilerde arka kafalıklara yada arkaya lcd ekran düşünürsen onun çıkışıda var... tabi senin fikrini düşüncelerini değiştirmiyim sen bir gez bak eline al gör netten vectra b li fotolara bak hangisi hoşuna giderse onu al..

birde anfi alırsın tamamdır işde..

bende geldim arkadaşlar Vectra B 2 Cdx herkese selamlar

Herkese selamlar... vectra b comfort 1.6 2001. Orjinal sunroof, deri koltuk, abs, klima...

selamlar... 99 vectra 2.0 CD

Beni Nasıl almazsınız :D

benim hastalığım milyonda bir görülecek cinsten nerdeyse yanında yatacam :D

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Geri