1 lira fark yoktu 30 kurus fark vardi.. teknik bilgi havalarina girmeyelim.. eksozun ici neden siyah olsun komurmu yaniyo motorda 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 lira fark yoktu 30 kurus fark vardi.. teknik bilgi havalarina girmeyelim.. eksozun ici neden siyah olsun komurmu yaniyo motorda![]()
test yaptılar sensöre öle mi çıktı sebep ortaya?
geyik muhabbeti yapmayalim daha ciddi olalim dostum
Yahu kardeşim sen hiç egsos bile yaptırmamışın hayatta ya da yaptırıp başında durmamışsın kömür mü yakıyo siyah olsun diyosun mantıken konuşuyorsun kömür yakmıyorsa beyazdır diye, soğuduktan sonra eğil bi bak istersen suyu değil dumanı tahliye için kullanılır o egsoz. Yok ikna olmadıysan yolun düşerse bir eksozcuya uğra. Egsozdan öte gaz kelebeği temizliği diye bir çok konu var bu sitede sence o kurumlar pembe-mavi-yeşil-sarı-kırmızı gibi herhangi bir renkte mi Allah aşkına.1 lira fark yoktu 30 kurus fark vardi.. teknik bilgi havalarina girmeyelim.. eksozun ici neden siyah olsun komurmu yaniyo motorda![]()
Önceki gün yine yanıldım ve shellden depodaki 20 lt benzin üzerine 15 tl lik benzin aldım. Araç ikinci gün yine sabah 2 marş akşam 2 yapmaya başladı. Oktan artırıcıyı bir daha kullandım ve sonuç bu sabah tek marş. Sorun tekrarlamayalı yaklaşık 1.5 ay oluyor. Bu da gösteriyorki yakıt kalitesiz olunca böyle problemlerin oluştuğunu bir kez daha tescil ediyor.
Önceki gün yine yanıldım ve shellden depodaki 20 lt benzin üzerine 15 tl lik benzin aldım. Araç ikinci gün yine sabah 2 marş akşam 2 yapmaya başladı. Oktan artırıcıyı bir daha kullandım ve sonuç bu sabah tek marş. Sorun tekrarlamayalı yaklaşık 1.5 ay oluyor. Bu da gösteriyorki yakıt kalitesiz olunca böyle problemlerin oluştuğunu bir kez daha tescil ediyor.