Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bmw'de olsa kurtulamazlardı sanmıyorum... Resmen intihar.(Alkollü araç kullanmak)
Hem kendi canına hem de başkasının canına zarar vermek akıllarının ucundan geçmiyor mu acaba?
Bmw'de olsa kurtulamazlardı sanmıyorum... Resmen intihar.(Alkollü araç kullanmak)
Hem kendi canına hem de başkasının canına zarar vermek akıllarının ucundan geçmiyor mu acaba?
trafikte 2 şeye tahammül edemem; hatta bana ya da arabama zarar verirlrse bu adamları öldüresiye dövmek gelir içimden.:sopa: 1.si alkollü araç kullananlar 2.si de kırmızı ışık ihlali yapanlar. :sopa:
ALLAH rahmet eylesin,ölüm başa gelmişse baş ağrısı bahane o ve ya bu şekilde hepimiz öleceğiz,onların alacak nefesleri bu kadarmış,yaradan sevenlerine,ailelerine sabır versin...
Bende gaziemirdeyim o yolda 1.2 km aralıklarla 3 alt gecit var haberin dediğine göre kipa alt gecidinden karabaglara dogru o yolda nasıl hız yaparsın alt gecitten cıkan herkes frene basıyor anlamadım gitti yapacaksan hızını otobanda yap şehir içi yolda neden yaparsın be adam kızıyorum ama elden ne gelir giden gitmiş.
Allah rahmet eylesin ailesinin bası sagolsun.