umarım bizim sitede değildir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah rahmet eylesin uzucu cok uzucu bi durum birde ustune kaza sebebi asiri alkol ve sonucundada hizdan dolayi olmasi cok dahada uzucu

Bmw'de olsa kurtulamazlardı sanmıyorum... Resmen intihar.(Alkollü araç kullanmak)
Hem kendi canına hem de başkasının canına zarar vermek akıllarının ucundan geçmiyor mu acaba?

Bmw'de olsa kurtulamazlardı sanmıyorum... Resmen intihar.(Alkollü araç kullanmak)
Hem kendi canına hem de başkasının canına zarar vermek akıllarının ucundan geçmiyor mu acaba?

trafikte 2 şeye tahammül edemem; hatta bana ya da arabama zarar verirlrse bu adamları öldüresiye dövmek gelir içimden.:sopa: 1.si alkollü araç kullananlar 2.si de kırmızı ışık ihlali yapanlar. :sopa:

Bu sitede de var gaza basıp kökleyenler....

iyiki başka birine zarar vermemişler.

Allah rahmet eylesin..

allah rahmet eylesin

tabii burada emniyet kemeri faktörü de önemli hepsi yola savrulmuş, muhtemelen hiçbiri kemer takmıyordu, takmış olsalar belki hayatta kalabilirlerdi

ALLAH rahmet eylesin,ölüm başa gelmişse baş ağrısı bahane o ve ya bu şekilde hepimiz öleceğiz,onların alacak nefesleri bu kadarmış,yaradan sevenlerine,ailelerine sabır versin...

Bende gaziemirdeyim o yolda 1.2 km aralıklarla 3 alt gecit var haberin dediğine göre kipa alt gecidinden karabaglara dogru o yolda nasıl hız yaparsın alt gecitten cıkan herkes frene basıyor anlamadım gitti yapacaksan hızını otobanda yap şehir içi yolda neden yaparsın be adam kızıyorum ama elden ne gelir giden gitmiş.
Allah rahmet eylesin ailesinin bası sagolsun.

Geri