Ufak bir kaza!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alonetrf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ufak bir kaza!

çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsınız.

Geçmiş olsun ,Allah beterinden korusu.

geçmiş olsun allah beterinden saklasın

Allah korumuş çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun. şu tarfikte zırt pırt yırtık dondan fırlar gibi araçlar, motorlar, insanlar ne olacak bu gidiş? şu şehir kameralarına takılan kazaları görünce Allahım diyorum bu nasıl birşey adamlar göz göre göre kaza yapıyorlar o kadar salakça saçma sapan kazalarki çoğunun bilgisiz cahil ve şehri kirletmekten başka hiç bir işe yaramadıklarını düşünüyorum çünkü insana ve topluma değer veren hiçbir insan böyle kazalara sebep olamaz.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Geçmiş olsun. şu tarfikte zırt pırt yırtık dondan fırlar gibi araçlar, motorlar, insanlar ne olacak bu gidiş? şu şehir kameralarına takılan kazaları görünce Allahım diyorum bu nasıl birşey adamlar göz göre göre kaza yapıyorlar o kadar salakça saçma sapan kazalarki çoğunun bilgisiz cahil ve şehri kirletmekten başka hiç bir işe yaramadıklarını düşünüyorum çünkü insana ve topluma değer veren hiçbir insan böyle kazalara sebep olamaz.

Aynen öyle. Sağ şeritte tırıs tırıs düz yolumda giderken orta şeritte gaza gelip öndeki arabanın içinden geçemeyeceğini anlayınca da sağına bakmadan bodoslama bana giren sürücüden sonra o tür videodakiler başıma gelmiyor diye sevinir hale geldim.

Arkadaşlar kasko var tutanak tutamadık ben olay yerinde adama birşey olmadığını ayağa kalktığını gördüm ve basıp gittim çünkü kaza 12:30 oldu üniversitede sınavım vardı ona yetişmem lazımdı tutanak tutmaya fırsat olsaydı kasko delinmiyecekti şimdi 1100 lira hasar çıktı yetkili serviste gideriliyor hasarım.Çok şükür aracı son anda kırdım yoksa kaput saç yamulurdu kesin şükür darbe sadece far geldi farda xenon var :D onada birşey olmadı duruyor yerinde

geçmiş olsun...

geçmiş olsun

Geri