Susuz Ankara'da su borusu patladı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Samet belediyenin kilit işlerini almış :)
:cool::) yok abi melih gökçekle ters düşülürmü?
sonra burnumuzdan getiriyor:)

arkasından sövüpte yüzüne gülen.oy vermeyeceğim diyipte sandıkta gene oyunu atan esnafa sözüm...

ne arkasından sövüyorum ne yüzüne gülüyorum.
gene oy vericem
vericem
vericem....

herhangi bir menfatim oldugundan dolayı değil
çalıyor doğru,
benim arsamdanda çaldı doğru,
ama iş yapıyor,

ben çankayada oturuyorum sizin deyiminizle melih gökcegin rakibi olan bir bölgede.
kışın yolum kapandıgı zaman cankaya belediyesine telefon actıgımda ''müsait olursak geliriz'' gibi bir cevap aldım.
büyükşehire actım 1 saate kadar ordayız dendi ve 40 dak. sonra bütün yolu temizleyip gittiler.
ben bunun için oy vericem.

ayda 1 kez batıkente gidiyorum.
o metroyla ulaşım olmasaydı ne olurdu o kadar milletin hali diye düşünmekten alamıyorum kendimi;).

şu ayrı mevzuu çalıyor çalıyor ama yapıyor.
1 tane çalmayan politikacı varmı bu memlekette ALLAH aşkına:rolleyes:...

aaaaaaa arkadaşlar aşkolsun bu melih amca daha ne yapsın sizin için yaa valla haksızlık ediyorsunuz adama yaaa.Her sokağın başına çeşmeler fiskieler havuzlar yaptırıyor.Her gece (DÜN DAHİL!) sokakları tankerlerle yıkıyor , her gün tayyip beyin evine özel tankerle su taşıyor.Daha ne yapsın bu adam............................................. aa hem unutmuşum size ne dedi gidin ananızı babanızı memleketinize gidin dedi bakın siz hala ankaradasınız ayıp ayıp ya

Son düzenleme:
Bence artı'ları eksi'lerinden daha fazla...Oyüzden seçiliyor...

Kocaeli'nin eski Büyük şehir belediye başkanı şimdi izmitin en zengin insanı :) Oda 2-3 dönem seçildi..İyide hizmet verdi..O olmasaydı izmit bu günlerinde asla olamazdı..Ama çok zengin oldu...Akp'li değil..Hangi partiden olduğunu da söylemeyeyim :)

varmış... Mustafa Kemal ATATÜRK varmış... Yanlız samet o adamın çalıdğı kadar iş yapmıyor onuda söylemek zorundayım 10 çalıyorsa 1 iş yapıyor 9 u cebe gidiyor...bide yaşlılara gelince yazımı tamamen okumadınız galiba eleştiren arkadaş ben benim cebime dokunmadan istediği yardımı yapabilir dedim.Yoksa yaşlılara yapılan bu bedava olayı gayet iyi ama benim cebimdeki parayla başkasından oy alması bana koyan...

varmış... Mustafa Kemal ATATÜRK varmış... Yanlız samet o adamın çalıdğı kadar iş yapmıyor onuda söylemek zorundayım 10 çalıyorsa 1 iş yapıyor 9 u cebe gidiyor...bide yaşlılara gelince yazımı tamamen okumadınız galiba eleştiren arkadaş ben benim cebime dokunmadan istediği yardımı yapabilir dedim.Yoksa yaşlılara yapılan bu bedava olayı gayet iyi ama benim cebimdeki parayla başkasından oy alması bana koyan...

Pardon Serhan net anlayamamışım demekki...

:cool::) yok abi melih gökçekle ters düşülürmü?
sonra burnumuzdan getiriyor:)

ne arkasından sövüyorum ne yüzüne gülüyorum.
gene oy vericem
vericem
vericem....

herhangi bir menfatim oldugundan dolayı değil
çalıyor doğru,
benim arsamdanda çaldı doğru,
ama iş yapıyor,

ben çankayada oturuyorum sizin deyiminizle melih gökcegin rakibi olan bir bölgede.
kışın yolum kapandıgı zaman cankaya belediyesine telefon actıgımda ''müsait olursak geliriz'' gibi bir cevap aldım.
büyükşehire actım 1 saate kadar ordayız dendi ve 40 dak. sonra bütün yolu temizleyip gittiler.
ben bunun için oy vericem.

ayda 1 kez batıkente gidiyorum.
o metroyla ulaşım olmasaydı ne olurdu o kadar milletin hali diye düşünmekten alamıyorum kendimi;).

şu ayrı mevzuu çalıyor çalıyor ama yapıyor.
1 tane çalmayan politikacı varmı bu memlekette ALLAH aşkına:rolleyes:...

ben varım geliyorum açın ölümü çalmayan politikacı olucam söz:kop:

Bence artı'ları eksi'lerinden daha fazla...Oyüzden seçiliyor...

Kocaeli'nin eski Büyük şehir belediye başkanı şimdi izmitin en zengin insanı :) Oda 2-3 dönem seçildi..İyide hizmet verdi..O olmasaydı izmit bu günlerinde asla olamazdı..Ama çok zengin oldu...Akp'li değil..Hangi partiden olduğunu da söylemeyeyim :)

o adam babamın arkadaşı:)
aynı olay izmit ayrı bi dünya olmuş suanda süper gelişti
ha caldımı
sonuna kadar:)

abicim sen o mevzuya gireceksen işimiz var...
Atatürk 1 kere geldi bu ülkeye bi daha gelmezzzzz.....:(:(:(

yaşlılar konusunda bende hem fikirim
ayda 1 kez binsem bile otobüse gözüme batıyor zoruma gidiyor...
bir insan ekmek almak için evinden 20 km uzaklıktaki(ulusa) gelirmi yahuuu:).
ne kadar caldıgını bilemicem ama iyi çalıyor:)

Geri