Susuz Ankara'da su borusu patladı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne hallere geldiğimi görelim arkadaşlar şu hale bakın yani çalmayan politikacı var mı şuan yok diyoruz ama iş yapıyor diyoruz genel konuşuyorum.Bu konuda yani hepimiz şu durumda kötünün iyisine razıyız...

Bal tutan parmağını yalar :)

Ben yalarım şahsen..Balı severim :)

Serhancım maalesefki ülkenin durumu bu
bu hale düşürenler utansın ne diyim başka...

balparmak:D:D

:kop: :kop: :kop: :kop: burak abi mazot kaç ytl olcak???

mazotu 5ytl yapıcam nasılsa 1 ytl yapıcam diyen adama inanmadılar:kop:ülkenin kar marjı artıcak böylelikle imf borçlarımızı ödeyip tam bağımsız bür ülke olacağız...

Sen gideni aratırsın :kop: :kop: :kop: :kop:

ya serhancım sende böyle dersen.bi dene bak ne kaybedersin.bi dene belediyede işin olursa bana alo diceksin.neymiş evinin önündeki asvaltının tonunumu beğenmedin bana bi alo de yenisini attırıyım:kop:

altınpark ta rus sirki yerine rus revüsü cıkacaksa oyumu veriyorum:):)

sirkte neymiş ben büyük çadılarda özel pavyonlar inşa edicem.içeri girince sanki tarihi bir yere girmişçesine herkesin kral koltuğu gibi koltukları var yanlarında yaprak sallayan rus cariyeler.yanlız müessesede çok iyi güvenlik önlemi almak lazım.içip içip kendini sahici kral sananlar olay çıkarabilir.rus kızlarımıza zarar verebilir.onlar belediyenin zimmetli malı olacak:kop:

Burak sen aday ol ben ankaraya alıcam ikameti...Oyumu sana veririm...İstanbulda yolumuzu bulamadık orda 1-2 ihale alırız olmazsa :kop: :kop:

Burak sen aday ol ben ankaraya alıcam ikameti...Oyumu sana veririm...İstanbulda yolumuzu bulamadık orda 1-2 ihale alırız olmazsa :kop: :kop:

eyvallah abi sağol.destek dediğin böyle olur duyun serhan ve samet beyler...:D

la bi git işinee:)

kilit işleri benimse 100 tane oy cıkar benden sana:D:D

ANkarada modifiyeyi serbest bırak benimde oyum sana gerçi bu sana bile yarıyo tek bana yarayan bişey bulmam lazım

Söylenenlerin çoğu komik bence. Susuzluğu Melih Gökçek mi yaptı diyorsunuz da size bir haberim var Ankara'nın susuz kalacağı 3-4 yıl önceden belliydi ve İ. Melih Gökçek yatırımın maliyeti fazla diye Ankara'ya su sağlayacak işler yapmak yerine Amerikan büyükelçiliğinin önüne Ankara'nın trafiğini acayip rahatlatan (!) 2 altgeçidi yaptı (Ankaralılar oranın trafiği nasıl rahatlattığını iyi bilir.) Hatta bir de hatırlıyorsanız oranın inşaatı 9 ay falan sürdü niye biliyor musunuz. Proje Rusya Büyükelçiliğinin sınırlarından geçiyor diye. İş makinaları sınıra dayanınca akılları başlarına geldi ve büyükelçilikten aylarca o toprağı satın almaya çalıştılar sonra azıcık bi toprağı yanlış hatırlıyor olabilirim 5 milyon dolara mı ne aldılar. Neyse zaten biraz emin çölaşan okunursa İ. Melih Gökçek'in neler yaptığını daha iyi anlarız. Ha bunu da söylemeliyim konuyla alakası yok ama olsn. 7-8 yıl önce falan yine İ. Melih Gökçek Atatürk Orman Çiftliği yazan yol tabelalarını söktürüp Atatürk O.Ç. yazdırmıştı sonra metro açılınca Atatürk Kültür Merkezinin durağına kültür merkezi demişti. Siz biraz daha savunun bu kadar mükemmel icraatlar yapan adamı az gelir (!).
Melih Gökçek'in nasıl 3 dönemdir kaldığına gelince. Ankara'nın bildiğiniz ne kadar ücra köşesi varsa hizmeti götürmeye oradan başladı e tabi kömür mömür de verince kaçınılmaz oluyor seçilmesi. Ücra köşelere hizmet götürmek kötü bir şey değil yanlış anlamayın. Ben sadece taktiği anlatıyorum.

Geri