Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
magu76 link' Alıntı:Aracınız ilgili parçaları takan vatandaşın gazabına uğramış banttan çıkmadan anlaşılanNeyse sorun hallolduysa geçmiş olsun...
bir nevi haklı çıkmışım. bende önce park sensorlerinden şuphe etmiştim. ama bendeki farklı. bunu da ögrenmiş olduk. geçmiş olsundinojasie link' Alıntı:merhaba. sanırım en son 3. stop lambasını degiştiren kişi benim forumda. benim de stepne bölümünde su alma durumu vardı. forumdan önce bir anlam verememiştim. şüphelendigim yer öncelikle sonradan taktırdıgım park sensörü bölgesi oldu. baktım ki orası ile alakası yok. arka stop lambalarının etrafından olabilir diye düşündüm. en son forumda neredeyse tüm araçlarda üstte 3. stop lambasından su aldıgını ögrendim. evde kendim hortumla o bölgeye su tuttum. manzara karşımdaydı. şıpır şıpır damlıyordu alttan. önce izolasyon yapmışlardı. durum degişmedi. bende diger servise opel arpele götürdüm. direk degişim yaptılar. şu anda bir sorun yok (daha büyük bir sorunum var ön tampon ve farlar kaza nedeniyle steering ) bence sizde evde bunu deneyebilirsiniz. ama şunu belirteyim benim araç sizinki gibi göl olmamıştı. dikkatlice kontrol etmek lazım