??? servisçiler ne iş yapar????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pugga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maslak ta bi yer sööledi servisçi oraya gidecem allah izin verirse
BLAUPUNKT diye bi yer
anında yaparlar mı acaba
hafta içi uzun yola çıkacaz

arabanın cd bölmesi yine bozuldu
servise gittim eyüpteki opel mar a bilen varsa eğer
adamlar biz anlamayız dediiler
e peki bu herifler onu yapmaz bunu yapmaz naaapar:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
şimdi kardeş sizde şervişlerden çok şey iştiyoşunuz.teyp elektronikçinin işidir.şervişte bu işlere bakıcak maaşlı bi eleman bulşalar boşa çalışır çünkü teyp bakım iştemez fabrikaşyon hataşı çok az olan bi elemandır.genelde firmalar saygın markaları kullanır ve şen bu firmaların şervişlerine giderşin.yanlış anlama ilerde şerviş elemanı olucam o yüzden kendimi onların yerine koyup bi nevi şavunmak iştedim.tşk

burdan yetkili şervişler için haklı olarak kötü düşünen arkadaşlarıma düşüncelerimi iletmek işterim.şervişler genelde tamir yapmaz.değişim yaparlar. tamir olayları bize özgü birşeydir.genelde bozulan bir mekanik parçanın tamiri olmaz ancak biz bazı şeyleri ucuza mal etmek işteriz çünkü orjinal parçalar haddinden pahalı o yüzden birçok şerviş tamirden kaynaklanıcak zaman kaybını göze almaz o yüzden tamir işi şanayide olur çünkü şanat işter işçiliği ve el emeği uzundur.ancak şerviş hiçbirimiizin yolda kalmaşını iştemediğinden bunu göze alıp adını kötüye çıkarmaz.

onaylıorum seni kardeş
bu sabah blaupunkta yaptırdım
allahtan garantiliydi
kardeşim cd yi ters takmış
adamlar eskinin yerisine yenisini verdiler
saolsunlar şimşek hızıyla oldu bitti olay

şimdi kardeş sizde şervişlerden çok şey iştiyoşunuz.teyp elektronikçinin işidir.şervişte bu işlere bakıcak maaşlı bi eleman bulşalar boşa çalışır çünkü teyp bakım iştemez fabrikaşyon hataşı çok az olan bi elemandır.genelde firmalar saygın markaları kullanır ve şen bu firmaların şervişlerine giderşin.yanlış anlama ilerde şerviş elemanı olucam o yüzden kendimi onların yerine koyup bi nevi şavunmak iştedim.tşk

haklısın teyp teypcilerin işi lastik lastikcilerin abs de bosh markası bosh versın teknık servısı servıscılerde plakaklara reklam koymak kaldı dımı

Bazilari İse Dolandiricidir..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bende palio vardı..Teybi ikidebir bozulurdu...Fiat'ta teybi servise tamir etmiyorlar amao rda söküyorlar yolluyorlar tamire..Yapılıncada aracı geri çağırıyorlar ve takıyorlar..

Yani biz anlamıyoruz ilgilenmiyoruz falan diye bişey yok...

Çok yanlış bence...

ama mar da ilgilenmediler
gidip bizzat ben uğraştım

ama mar da ilgilenmediler
gidip bizzat ben uğraştım

Servislere göre değişebilir elbette..Ben opeli 2 yıl kullandım..Bence opelin servislerinde büyük sorunlar var..

Geri