??? servisçiler ne iş yapar????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pugga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pugga

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabanın cd bölmesi yine bozuldu
servise gittim eyüpteki opel mar a bilen varsa eğer
adamlar biz anlamayız dediiler
e peki bu herifler onu yapmaz bunu yapmaz naaapar:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

parça söküp takar... montaj elemanıdır onlar.

profildeki yaşın doğru ise zamanla çok daha net anlarsın.

Sanatkârlığa uzak montajcılığa yakın olanlardan uzak durun.
Selamlarımla..

Ankara daki Opis bile Teyp i söküp istanbul a gönderiyor ses sistemi aracın diğer sistemlerinde ayrı sanırım o yüzden tamiri de ayrı

onlar hiç birşeyi tamir etmez hemen değiştirirler. zaten.

sakııın opel mar a gitmeyin rezalet bi servis bende geçen hafta klimam için gittim ya o kadar küçük bi yer ki girdim zorçıktım ya, aman derim gitmeyin

usta kavramı burada ön plana çıkıyor zaten..Usta adam sistemi revize edebilen dir..Eden demiyorum o ayrı bir mevzu..Edebilmesi sistemin işleyişini kavramış olması manasına geliyor..

arabanın cd bölmesi yine bozuldu
servise gittim eyüpteki opel mar a bilen varsa eğer
adamlar biz anlamayız dediiler
e peki bu herifler onu yapmaz bunu yapmaz naaapar:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
vala dostum ne yapar bılmem ama ben en son 2 hafta once abs ıcın oraya gıttıgımde daga arabaya bakmadan plakalıkları falan degıstırdıler abs beynı yanmıs elımızde yok dedıler yol verdıler bide cuzri bi rakam cıkardılar 2 mılyar gıbı :) neyse daga fazla yazmıyım suanlık yaptırmıyorum bakalım ılerleyen gunlerde bı formul dusuncez artık

usta kavramı burada ön plana çıkıyor zaten..Usta adam sistemi revize edebilen dir..Eden demiyorum o ayrı bir mevzu..Edebilmesi sistemin işleyişini kavramış olması manasına geliyor..
:good: :good: :good: :good: :good:
teybi sökeriz servise göndeririz,kodu söylemek için de 20 ytl isteriz diyenlere de yetkili servis deniyo,bide tv de reklam yapıyolar :D :D :D
becerikli olmadıktan sonra yetkili olsa nolcak :D :D

Geri