Seat leon araniyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
volkswagen,seat,skoda hepsinden uzun süre kullandım. kalite açısından bir fark olmadığı gibi leon audi a3 şasesi üzerine geliştirilmiş bir araç olup, donanımları kendi modelindeki jetta ve passat ile yaklaşık aynıdır ve donanım olarak aynı parçalar kullanılmıştır. sadece dış ve iç tasarımı kendine özgüdür. performans açısından 1.6 passat ve jettadan daha hafif olduğu için daha iyidir ve üzerindeki motora göre yeterlidir.
hay ağzını öpeyim senin sonunda objektif birileri çıktı:))

gökhan yalnız demir'in resmini koyduğun içi görünen araç staylance değil fr. staylancenin bilgisayar ekranı daha küçük ve göstergeler beyaz değil klasiktir. tüm iç aydınlatması kırmızı yanar.
bilgisayardan bir kaç resim ve donanım özelliklerini eklemeye çalıştım ama olmadı her açıdan teferruatlı iç ve dış görünüşü ile donanım özellikleri var. yükleyebilecek arkadaş varsa sıkıştırılmış dosya olalarak göndereyim yüklesin, herkesin karşılaştırma şansı olur.
şu anda hala seat ve 2 tane skoda forumuna da üyeyim. aradaki gelişmeleride takip ederim.
yalnız değişmez bir gerçek varki MODİFİYE KOUSUNDA LEON ŞU ANDA RAKİPSİZDİR, NE YAPSAN GİDER VE YAKIŞIR.

Son düzenleme:
abi bana detaylı foto atar mısın bide detaylı bilgi lütfen birazdan seat bayisine gidicem gerçi şuanda bi tane 19 TDI var 2006 model siyah.. 50 binde ne diyorsun onun için? 29 bin dediler?

abi bana detaylı foto atar mısın bide detaylı bilgi lütfen birazdan seat bayisine gidicem gerçi şuanda bi tane 19 TDI var 2006 model siyah.. 50 binde ne diyorsun onun için? 29 bin dediler?
e mail adresini verirsen hemen gönderirim. yalnız bence kesinlikle 1.9 tdi ye bulaşma. daha doğrusu tdi ye bulaşma derim. eski teknoloji sağlam motordur ama çok sesli çalışır ve beygir düşük bandrolü yüksek.
yazın volkwagen de crdi motora geçiyor elinde patlamasın. sen önce tsi al ileride hem aracı tanımış olursun hemde gelişmelere bakarsın.

e mail adresini verirsen hemen gönderirim. yalnız bence kesinlikle 1.9 tdi ye bulaşma. daha doğrusu tdi ye bulaşma derim. eski teknoloji sağlam motordur ama çok sesli çalışır ve beygir düşük bandrolü yüksek.
yazın volkwagen de crdi motora geçiyor elinde patlamasın. sen önce tsi al ileride hem aracı tanımış olursun hemde gelişmelere bakarsın.

bence şu anda almakta acele etme sadece araştır ve not al. seat forumdaki arkadaşların bütün bayiler ile samimiyetleri var istediğin arabanın seceresini hemen öğrenirler. ayrıca oradaki arkadaşlardan da satanlar var, en azından bilinen araç. seat sitesinden fazlası ile yardım ve fikir alırız.
hatta üye olup direk sende sorabilirsin, bende elimden gelen yardımı yaparım.
alanya seatın eski müdürü samimi arkadaşım, antalya ve alanya seatın sahibininde akrabası, benim arabayıy da o alıp satmıştı. ondanda yardım alabiliriz. bence sen birkaç gün inceleme ve araştırma ile geçir derim. yeni araba heyacanı ile hemen kapılma.

gökhan özel mesaj gönderdim telefon numaramıda yazdım.
ayrıca sattığım leonun fiatını sormuşsun. ben temmuz 2008 de 2006 model 70.000 km.deki 1.6 hatasız staylance leon'u ısparta DOD'a 27.000 ytl ye bıraktım, onlarda 29.000 ytl ye sattılar. o zamanki ederi yaklaşık 27.000 ytl idi, ama hem tsi nin çıkması hem piyasanın durumundan dolayı fiatlar düştü.

özür dilerim modelini yanlışlıkla 2007 yazmışım 2006 olarak düzelttim.

Son düzenleme:
Aracımı satabilsem senin arac talip olurdum ama...... :(

gökhan kardeşim, biraz önce seat forumuna girdim bir de ne göreyim. madem oraya da üyesin söylesene biz yorulmayalım. sen zaten konuyu orada tırmandırmışsın 50 mesaj olmuş. senin leon derdine anca orası çare olur, sen aradığın yeri zaten bulmuşsun. inşaallah gönlüne göre olur.

Son düzenleme:
gökhan kardeşim, biraz önce seat forumuna girdim bir de ne göreyim. madem oraya da üyesin söylesene biz yorulmayalım. sen zaten konuyu orada tırmandırmışsın 50 mesaj olmuş. senin leon derdine anca orası çare olur, sen aradığın yeri zaten bulmuşsun. inşaallah gönlüne göre olur.
Şimdiden satmış bizi haaa:).Takılıyorum Gökhan kardeş ama fena takmışsın yav bu Leon'a:).Durum bu kadar ciddi yani...

Şimdiden satmış bizi haaa:).Takılıyorum Gökhan kardeş ama fena takmışsın yav bu Leon'a:).Durum bu kadar ciddi yani...

Wayy gökan seat forum sitesi demek Neyse Kardeşim Hayırlısı neyse o olsun :sorry::sorry::sorry:

Geri