Seat leon araniyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gökhan bencede Astra GTC bak....Dün park halinde şansa denk geldi Leon'la,Astra GTC..Kendi fikrim GTC nin yanında Leon'un lafını bile etmem...
Ayrıca Seat daha dünkü..WV olmasa bir hiç ....Şekil verip allayıp pullayıp şatışa sunuyorlar..Bana kasası dışardan hiiç güvenilir gelmedi...
Tercih senin tabii...

Gökhan bencede Astra GTC bak....Dün park halinde şansa denk geldi Leon'la,Astra GTC..Kendi fikrim GTC nin yanında Leon'un lafını bile etmem...
Ayrıca Seat daha dünkü..WV olmasa bir hiç ....Şekil verip allayıp pullayıp şatışa sunuyorlar..Bana kasası dışardan hiiç güvenilir gelmedi...
Tercih senin tabii...
yinede leon abi:))

arabadaki oturaklık, yol tutuş ve malzeme kalitesi gibi konularda sorun yaşar pişman olursun, kasa görünüşü olarak güzel araba o ayrı.. amma leon alıcaksan, beyaz bir leon cupra almak gerekir onunda fiyatı uçuktur. astra gtc yi tavsiye derim.

arabadaki oturaklık, yol tutuş ve malzeme kalitesi gibi konularda sorun yaşar pişman olursun, kasa görünüşü olarak güzel araba o ayrı.. illa leon alıcaksan, beyaz bir leon cupra almak gerekir onunda fiyatı uçuktur. astra gtc yi tavsiye derim.

valla içine falan hep laf ediliyo da, bence arabanın içi güzel. benim bir arkadaşımda leon diğerinde toledo var, ikisinin de içi güzel bence. ama motor çok kötü, 1.6 8valf ve çok yakıyor araba. bir de seatlar biraz uzun ve ağır, o yüzden hantal kalıyor o motorla. ya tüp taktırıp Allah ne verdiyse basıcaksın 4bin devirin altına inmiceksin, ya da yanından gelip geçenleri seyrediceksin :)

şekil olarak bişi söylemeye gerek yok, herkes aynı fikirde...

arkadaşlar görüntü göreceli ve gerçekten hoşuma gitti zevkime hitap ediyor... motor konusu ayrı:) yinede leon

o zaman seatın motoru seni çok sıkmaz, 115 lik olsaydı çok baygın gelebilirdi sana, onu demek için sormuştum... ayrıca 8V olmasından mıdır bilmiyorum ama sesi çok tatlı çıkıyor seatların

hayırlısı olsun

o zaman seatın motoru seni çok sıkmaz, 115 lik olsaydı çok baygın gelebilirdi sana, onu demek için sormuştum... ayrıca 8V olmasından mıdır bilmiyorum ama sesi çok tatlı çıkıyor seatların

hayırlısı olsun
zaten o ses beni bitirtdi be kardeş:)) 2 gündür seat bayisindeyim orda 14.tsı sürdüm ondan öncede 1.6 102 hp sürdüm ikisininde mükemmel bi motor sesi var

Geri