o zaman seatın motoru seni çok sıkmaz, 115 lik olsaydı çok baygın gelebilirdi sana, onu demek için sormuştum... ayrıca 8V olmasından mıdır bilmiyorum ama sesi çok tatlı çıkıyor seatların
hayırlısı olsun
o beni dinlese 118-120 bg arasi bisey yapicak kendi 105 bg'lik astra'sini ama dinletemiyoruz iste

su haliyle bile sport tusu acik modda 112 bg 155 Nm tork guc veriyo kendi astra'si yani standart haliyle, dyno sonuclarim var ordan biliyorum..
gokhan'in araci su an lpg'li yani %20 bi guc kaybi var. degil 102 bg, 90 bg'lik bi araca bile binse uf ne gidiyo bu der..
atladigi en buyuk konu ise o 102 hp lik 8 valflik araca lpg taktirdiginda performansin ne kadar yerlerde surunecegi, arabanin o koca poposunu yerinden kaldirmaya hali kalacagi..iste o zaman ne ses doyurur nede o plastik ic dizaynli, yumurta kasali gorunumu

ustelik astra'yi adam etmek icin harcayacagi max. 600-700 YTL..ustelik seside o seat'in sesinden cok daha iyi olacak.
ayrica kendi arabasinda ki bi cok donanimi o seat'ta bulamayacak..asiri yakit tuketimide cabasi..arac agir 1300 kg, motorda 8 valf..tam bir iskence

Son düzenleme: