Seat leon araniyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gökhan hocam, mesajını yeni aldım msn e ekledim telefonumu zaten yazmıştım istediğin zaman her türlü ulaşabilirsin.
seat forumuna gelince evet oradaki yönetim biraz fevri davranıyor o nedenle de uzun süredir arada bir giriyorum. dediğin gibi adamlarda biraz leon takıntısıda var, leon kullanmak ayrıcalıktır zannedenler çok.
gerçi şuda var tofaşın her türlüsünden bir kaç adet, astra, vectra, toyota, honda, leon dahil 20 civarında araba aldım sattım. çevremin ve akrabalarımın büyük çoğunluğu bayi, servis, galerici olduğu için ömrümün yarısı bu sektörde geçti. garip olan bir şey var sebebini bende çözemedim ama skoda fabia, oktavia ve leon kullananlarda bu arabalar biraz bağımlılık yapıyor ve insanlar arabalarını kendilerinin bir parçası olarak görmeye başlıyor. hayatta her şeye hep objektif yaklaşan birisi olarak bu yaşta bile bunu kısmen bende yaşadım. nasip olurda sende alırsan sende göreceksin ama neticede onlarda bir araba ve onlarında eksikleri, kusurları ve kötü yanları var.

gökhan hocam, mesajını yeni aldım msn e ekledim telefonumu zaten yazmıştım istediğin zaman her türlü ulaşabilirsin.
seat forumuna gelince evet oradaki yönetim biraz fevri davranıyor o nedenle de uzun süredir arada bir giriyorum. dediğin gibi adamlarda biraz leon takıntısıda var, leon kullanmak ayrıcalıktır zannedenler çok.
gerçi şuda var tofaşın her türlüsünden bir kaç adet, astra, vectra, toyota, honda, leon dahil 20 civarında araba aldım sattım. çevremin ve akrabalarımın büyük çoğunluğu bayi, servis, galerici olduğu için ömrümün yarısı bu sektörde geçti. garip olan bir şey var sebebini bende çözemedim ama skoda fabia, oktavia ve leon kullananlarda bu arabalar biraz bağımlılık yapıyor ve insanlar arabalarını kendilerinin bir parçası olarak görmeye başlıyor. hayatta her şeye hep objektif yaklaşan birisi olarak bu yaşta bile bunu kısmen bende yaşadım. nasip olurda sende alırsan sende göreceksin ama neticede onlarda bir araba ve onlarında eksikleri, kusurları ve kötü yanları var.

Abi sonuna kadar haklısın.. Yani insanlar arabamın şu kusuru var diyince sanırım kendileirni ezik hissediyorlar. Bu araba işi sadece ama sadece ekonomiş işidir.. Şimdi hepimizin parası olsa leona astraya mı bineriz sanki? bizde biliyoruz arabanın iyisini ama malum bütçe ortada.. o forumda leon için bir çok sorun okudum ama sorunlar sadece o tip hastaların dikkat ettiği tarzdan sorunlar. her forumda öyle sorunlar ve tipler mevcut. Onun için senin yardımların ışığında leon fikrimi yönlendireceğim..

1.6 leon 1.6 astra h tan hantal değil beyler 0-100 11.7 sn astranın 12.3... ayrıca leonun yol tutuşu kötü değil uzun yolda sürdüm gayet oturaklı donanım olarakta dolu bence alınacak bi araba leon hakkını vermek gerek...

1.6 leon 1.6 astra h tan hantal değil beyler 0-100 11.7 sn astranın 12.3... ayrıca leonun yol tutuşu kötü değil uzun yolda sürdüm gayet oturaklı donanım olarakta dolu bence alınacak bi araba leon hakkını vermek gerek...
sadece yakıt olarak ş.iöinde 100 km de 1 litre fazla yoksa 102 motor astrayla aynı verilere sahip

O aşık olduğunuz görüntü ne yazıkki standartlarda yok ön tamponun cupra tampon olması şart gibi o çekicilik için. 1.6 motoru eski teknoloji ve performansı ne yazikki tatmin etmiyor yakıt olarakda en çok yakan 1.6 diyebiliriz. 1.6 102hp olanlara LPG takılıyor. Günlük kullanım için 1.4tsi lar ideal gibi ama LPG takmak gibi bir durumun olmuyor benzinli binmek durumundasın(astran lpg li sanıyorum ondan yazdım bunları) Ekonomi ve yeterli performans düşünüyorsan 1.9TDI bakman en iyisi olur benzinli kullanırım dersen 1.4TSI öneririm çok fazlada yakmıyor(ortalama 7.5lt). Şimdiden hayırlısı olsun. Ben olsam 1.9TDI harici bir motor için değiştirmezdim astra ile leonu:)

Geri