Seat leon araniyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaa gokhan araba 1.6 gitmiyo demiyo muydun? turbo bi araba alcam demiyo muydun? leonu napcan ya gozunu seveyim... hadi leon aliyosun bari 1.4 tsi al bari. 1.6 astra satip 1.6 leon alacan cok pisman olacaksin benden soylemesi... hem senin astra full... o donanimda leon bulamazsin ki. bi-xenon, ids plus gibi ozelliklerden vazgecicen. cupra falan alcam desen tamam ama yine 1.6 alma bence. 1.9 tdi alabiliyosan al. hem az yakar hemde iyi gider bi de chip yaparsin 130 hp gezersin ;)

buraga hak veriyorum arabanin özelliginde bir leon bulabilecekmisin acaba iki ay sonra ne yaptim deme. aslinda seni cok iyi anliyorum hep ayni arabaya binmek istemiyor bazen insan degisik seyler yapmak istiyor ama iyi düsünmek lazim.. burak chip dedinya bende bekliyorum nisan ayinda yaptiracagim kismet olursa benim zafira 150 hp den 180-190 hp.ye cikacak sonra haziranda ver elini Türkiye...

Arkdaşlar eşinizde dostunuz temiz çok km yapmamiş stylance donanim 2006-2007 model leon varsa satilik ya da takas bana haber verebilir misiniz?

kardeş almışken buz beyazı alsana süper bee,bizim sokakta var her sabah akşam geçerken bakarım bakmazsam olmaz:)süper olur yakışır sana;)

teşekkür ederim herkese. Burak bunu satabilirsem ilk öncelikli hedefim 1.4 Tsı zaten. Sonra 1.9 Tdı bu ikisini 3-4 ay ararım bulamazsam uygun bir şey, temiz bi 1.6 bulursam alırım ama 1.4 için beklemeye şimdiden razıyım

Geri