Seat leon araniyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bu bölüm baya hareketlenmiş:)) tek tek cevap veryim:))
özdemir abi ateş bacayı sardı sen ne diyosun:)))
hasan kardeş ne yapayım abi seata üye olduk ama opelim netinm yönetimi ggerçekten çok farklıymış en azından bunu keşfettim zaten yakında atılırım ben ordan.. öyle yönetim olmaz. çok ukalalar..
Ahmet abi, leon için her türlü yardımına bizzat senin yardımına ihtiyacım var abi... o sitedekilerle benim yıldızım arışmadı.. sanki leon kullanmak ve sahibi olmak bi ayrıcalkımış gibi hissediyorlar. yaw ben 2004 model arabamın parasıyla çok met ettikleri arabanın 2006 sını alıcam adamlar hala opelden sağlam ve köklü firma diyorlar..

özel mesajınıda şimdi okudum abi... cevap yazıyorum onada..

hasan kardeş ne yapayım abi seata üye olduk ama opelim netinm yönetimi ggerçekten çok farklıymış en azından bunu keşfettim zaten yakında atılırım ben ordan.. öyle yönetim olmaz. çok ukalalar..

Tabi canım seninde kendine göre haklılık payın var ben şaka yapıyorum Ama bizlede bağını koparma benim bu forumda ilk tanıştığım ve bana ilk yardımcı olan arkadaşlardan biride sensin İstanbulda olsan tanışmak isterdim eni yılda umarım istediğin turbo seat aracına kavuşursun :):)

Tabi canım seninde kendine göre haklılık payın var ben şaka yapıyorum Ama bizlede bağını koparma benim bu forumda ilk tanıştığım ve bana ilk yardımcı olan arkadaşlardan biride sensin İstanbulda olsan tanışmak isterdim eni yılda umarım istediğin turbo seat aracına kavuşursun :):)

teşekkür ederim sağo9lasın istanbula a gelince zaten toptan bi tanışma merasimi yapıcam:)) bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim.. umarım seninde yeni yılda tm dileklerin olur..

Amin Gökhan sen gel Kesin bi buluşma yaparız :)

gok-sar@hotmail.com ekle laflayalım..

Tamamdır Ekliyorum

gökhan arkadaşım ancak şimdi cevap yazabildim kusura bakma sana leonun linkini veriyorum umarım yardımcı olmuşumdur.iyi seneler.
http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=246986

Geri