Seat leon araniyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buğün volskwagen bayii gönene gittim bir seat leon vardı aklıma gökhan ark. geldi inceleyim dedim astaranın yerini tutmaz aynı pejolar gibi dışı seni içi beni, binmeye kalktım az daha kafayı çarpıyordum astradan ufak bir araba içi basık geldi ama zevkler,renkler tartışılmaz.

arkdaşlar artık çok... ben aşık olmuş durumdayım:))) Murat abi gönende kki kaç model ne istiyorlar biliyort musun?=

yaaaa leon olunca böyle kızlar arabama bincek diye kıskanıyorsunuz değil mi? :))
Yuh artık:)ne adamsın ya,senin iyiliğin için diyoz kardeşim:).Bu arada bulursan bir Leon'da bana bak ama sarı olsun:).

yılbaşından sonra bizde düşünyoruz leon almayı :D benimde çok hoşuma gidiyor özelliklede fr donanımlı ve 2,0 motor olanı :D
Seat-Leon_FR_2007_800x600_wallpaper_01.jpg
Seat-Leon_FR_2007_800x600_wallpaper_07.jpg
hpim14716rw0bj.jpg

bence yeni mitsubishi lancer ede bak derim.bende ona kafayı takmış durumdayım.
Bende katılıyorum. Süper bir görüntü var Ama gökhan biraz daha kuvvetli bişey istiyordu turbo lu falan sanırım lancer 1.5 110 hp ve 34bin kullandım ben fena değil ama görüntünün hakkını veremiyor o da malesef kullandıktan sonra astra gibi bende hayalkırıklığı yarattı. 1.8 de çok para

Bende katılıyorum. Süper bir görüntü var Ama gökhan biraz daha kuvvetli bişey istiyordu turbo lu falan sanırım lancer 1.5 110 hp ve 34bin kullandım ben fena değil ama görüntünün hakkını veremiyor o da malesef kullandıktan sonra astra gibi bende hayalkırıklığı yarattı. 1.8 de çok para
abi turbolu bir şey almak için ya modeli düşürmem gerekti ya da para eklemek( bi hayli) en iyisi görüntü şık olsun istedim:)

Geri