Satılık Anadol-Süper

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.sahibinden.com/turk_otom...53615WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpva

Çok beğendim ben sadece keşke rengi beyaz olsaymış dedim. :)

Savaş abi,ilgini çekeceğini düşündüm konuyu senin için açtım. :)
Kaçar mı? Yarım saat bu aracın ilanını inceledim. Kapı fitilleri nedense yeşil renkli :(, jantların rengini beğenmedim bir de yaylı radyo anteni Anadol'a gitmemiş, malum yaylı antenler özellikle amerikanlar içindir. Motor için orjinal demiş ama nasıl 1300 cc oluyor onu anlamadım. Kapı ayarları da halen yapılmamış gibi. Bunların haricinde araca epeyce emek ve para harcanmış. Basit hatalar düzeltilince çok daha güzel olacağı kesin.

savas abı detaylar sence dogrumudur yanı orjınal ılk yardım cantası kaza raparu duruyormudur

araba benimde çok ilgimi çekti güzel bir araç bence bu kadar da orjinal değildir ama yinede bakımlı diyebileceğimiz bir araç....

Kaçar mı? Yarım saat bu aracın ilanını inceledim. Kapı fitilleri nedense yeşil renkli :(, jantların rengini beğenmedim bir de yaylı radyo anteni Anadol'a gitmemiş, malum yaylı antenler özellikle amerikanlar içindir. Motor için orjinal demiş ama nasıl 1300 cc oluyor onu anlamadım. Kapı ayarları da halen yapılmamış gibi. Bunların haricinde araca epeyce emek ve para harcanmış. Basit hatalar düzeltilince çok daha güzel olacağı kesin.

Ben bu kadar detaylı incelemedim abi klasikler hakkında bilgim olmadığı için böyle dıştan bakınca güzel göründü gözüme.. :)

savaş abi bakınca görüyo maaşallah klasik araba alırsam önce ona soracam :)

savas abı detaylar sence dogrumudur yanı orjınal ılk yardım cantası kaza raparu duruyormudur

Olabilir, ilk yardım çantası dediğin basit bir şey, üzerinde seri numarası olmaz, imal tarihi olmaz, ben o çantanın bu araca olduğunu nerden bilebilirim ki? Eski sahibi belki öyle demiştir yeni sahibi de kabullenmiştir. Aracın yapmış olduğu kaza ile ilgili düzenlenen raporu hatıra olarak saklamışlardır. Yanlız eski ruhsat olayını anlayamadım, çünkü ruhsatlar yenilenirken eskilerini trafik şubesi geri alıyor. Belki başka belgeden bahsediyor olabilir. Ne olursa olsun demekki eski sahibi de aracına bayağı düşkünmüş, tüm belgelerini sakladığına göre titiz bir sahibi varmış. Aracın geçmiş belgelerinin olması sahibinin aracına gösterdiği özeni gösterir. Yanlız yanlış bilmiyorsam aracın modeli 69 ama direksiyon ve ön panel 67 modele ait.

ferrarinin yanına park etmiş ona takıldım ben :D

Geri