Sanayide beni başında savdılar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yarın eklerim zaten en hafifden yaptırdım belki haftaya sökerim :) onda film yasak diye bağırdık bağırdık. :) bende yaptırdım tabi ben cezayı göze alıyorum ceza yedikten sonra gelip de başlık açma gibi niyetimde yok

Evet Murat abi Fotoğraf varmı stop cam filmi nasıl olmuş merak ettim Ben çorap çekmeyi düşünüyordum :D ama seninki iyise onu yapalım :)

tok esnaf oldumu işimiz cok zorr

Evet Murat abi Fotoğraf varmı stop cam filmi nasıl olmuş merak ettim Ben çorap çekmeyi düşünüyordum :D ama seninki iyise onu yapalım :)

Valla benim gözüm şuan için alışamadı sanırı bayramdan sonra söktüreceğim. Fakat resimlerini fikir olsun diye eklerim buraya. Bilmiyorum ben birşey yaptırdımmı ilk görüşte beğenmeliyim bunu beğenemedim nedense.

kalınlığı nne kadar ki yani çok mu açık taktırdın abi

Önemli olan yıkamada atmaması.Bende istiyorum da :)

kalınlığı nne kadar ki yani çok mu açık taktırdın abi

Bilakis bana çok koyu gibi geldi hafif ben karartılmış far görüntüsü gibi istiyordum.
Önemli olan yıkamada atmaması.Bende istiyorum da :)

Sanmam atacağını çok iyi çekti eleman işcilikte sıkıntı yok. Şimdi arkadaşlarla konuştum (Herşeyin orijianlini seven). Çok şık durdu bence sökme diyorlar. Çok kararsız kaldım bayram geçsin hayrolsun.

Sökme abi sökme fotoları koyda bugün yarın pasta yaptırmaya götürücez arabayı arada camlarla stoplarıda çıkarırz:=)

şöyle başıma bır olay geldı anlatıyım hazır bu konu acılmışken ben ramazanda forumdan görkemın vectraya jant göbegının plastıgı yaptırcaktım bursayı alt ustt ettım yok vectra b2 112 110 dusurcek bılezık bulamadık tornada yağtırmaya kalktım 80 90 dedıler 40 zor yaptırdım plastık jant göbegı bılezıgı bır dunya adam soktum araya zor yaptırdım arkadas tornacıların elıne allah kımseyı dusurmesın adama soyluyorum bak benım fazla param yok ona göre janttı sokturmeden fıyat söyle banakı bende ona göre hareket edeyım yok bız anlaşırız sokturdk janttı işe başlıcaz demezmıkı jant başı 20 lıra aldım oo lastıgı sınırle arabaya taktım böyle nasıl sınır harbı yaşadım anlatamam bazı esnaflar doymuş sallamıyorlar

Geri