Sanayide beni başında savdılar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cıkmacılarda dolu enjoy hb stop paaradan haber ver serkan :D

burak,kaskoyu bozdurucam nasıl olsa bir tanesini kasko alıcak diğerini de ben alıp enjoy yapıyorum stopları haftaya nasipse.

ne kadarmış çıkma njoy stoplar.ama ÇAKMA yok dimi bunda mütabıkız ???

burak,kaskoyu bozdurucam nasıl olsa bir tanesini kasko alıcak diğerini de ben alıp enjoy yapıyorum stopları haftaya nasipse.

kasko orjınalı verırı benden soylemesı :D
sen enjoy stop kestır fışını arabaya 1 takım kırık stop koy kırılmış cek resmını ver sıgortacıya kaskodan yaptır ;)

edit

Son düzenleme:
ben şu yaşıma kadar şunu öğrendim sanayi kültüründen sanayide işini gerçekden güzel yapan ustaya hakkını vericen kesmiycen parasından sana en güzel en kalite işi çıkartır..

ama kesersen parasından adama iki üç gez git gel yaparsın işi yarım yamalak yapar..

bende pazarlık çok yaparım sineğin yağını çıkartırım hatta arkadaşlarım pazarlık sırasında yanımdan kaçarlar utanırlar..

ama sanayide elimden geldiğince fiyat makülse öyle pazarlık sünnettdir olayına girmem hakkı neyse veririm parayı..

çünkü bir işi 10 tl yede yaparlar bir işi 30 tl yede yaparlar 10 tl lik işin ömrü 5 ay sürer 30 tl lik işin ömrü ömürlük olur.. bu benim kendi tecrüblerimden edindiğim bir deneyim her kezi bağlamaz tabiki..

çakma varda güneşte çok çabuk bozuluyor beyazımsı bir tabaka sarıyor üstünü!

Sırada Jant alacağım (esasında istemiyorum ama jantsız olmaz diyorlar momo gtr yi cok beyendim) Sonrada Angel veya Blackmagic far.[/QUOTE]

Bende jant alıcaktım Babam dedi herşeye izin veririm ama jant olmaz onlar benim :D mecburen bişe diyemedim ben en ucuzundan başlıcam abi ya Panjur sonra Angel Sonra Tampon uzatmaları ve maşpiyel En son belki ama belki yay takarım

gayet güzel olmuş valla ben beğendim

kasko orjınalı verırı benden soylemesı :D
sen enjoy stop kestır fışını arabaya 1 takım kırık stop koy kırılmış cek resmını ver sıgortacıya kaskodan yaptır ;)
:(:(:(

sac jant daha güzeldi kapaklar hiç olmuyo..

kasko orjinal vermez o kasko ile ilgili değil yanlış bilgilendirme yapmayalım kasko orjinal farın parasını verir üstünü tamamlayıp siz istediğiniz farı takabilirsiniz o servisi bağlar..

bende tek farım değişicekdi aracın ön farlarını opc orjinal siyah farlarıyla değiştiricekdim odak dediki biz kaskodan orjinal far parasını alırız ancak üstünü siz tamamlarsanız yani aradaki fiyat farkını verirseniz opc farı takarız.. kaskoyu aradım onlarda aynısını dedi biz orjinal farın liste fiyatı neyse onu servise veririz gerisi sizinle servisiniz arasında bizi ilgilendirmez dedi..

yani kasko farı kendi satın alıp servise yollamıyor..

Geri