Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğernmessiniz tabi,stoplara film cekilirse hem çok koyu olur,hemde kalitesiz durur.
murat kullan böyle ben cıkma enjoy stop buldunmu sana haber verırım ıllada enjoy olcaksaBen sorunu buldum dostum bizim far kırmızı ağırlıkta. Esas beyaz ağırlıta tabanı olsa o kadar tatlı gözüküyor ki anlatamam. Halen kararsızım![]()
murat kullan böyle ben cıkma enjoy stop buldunmu sana haber verırım ıllada enjoy olcaksa
böyle fena sayılmaz stoplar guzel
film değil galiba bu transparan folyo.oracal mıydı neydi markası.ben eski arabaya yaptırmıştım.gayet olmuş bence.
ben sol stopu taktım bi yere kırıldı.2 sini de enjoy alıp takıcam ama çakma enjoy bulamadım.BURAK çakma enjoy icad edildimi??.parçacı hiç üretilmedi sadece orjin var diyo.
Yok abi çıkarma kalsın çok iyi olmuş bugün yarın kesin yaptırırım bende.Yanlız biraz daha koyu film çekseydin raha iyi olurduAbi yoksu bu filmin üstüne bide 500 lük çorapmı çeksek
![]()
Çakma değil çıkma![]()
çıkma da olur çakma da olur.GM bayağı tuzlu.bu vesileyle öğrenmiş oluym bari kesin bilir burak
njoy jant çok hoş yada elegance ikisinden birisi çok yakışır hocam.orjinal gibi durmuyo hiçbiri.
cıkmacılarda dolu enjoy hb stop paaradan haber ver serkanfilm değil galiba bu transparan folyo.oracal mıydı neydi markası.ben eski arabaya yaptırmıştım.gayet olmuş bence.
ben sol stopu taktım bi yere kırıldı.2 sini de enjoy alıp takıcam ama çakma enjoy bulamadım.BURAK çakma enjoy icad edildimi??.parçacı hiç üretilmedi sadece orjin var diyo.