Sanayide beni başında savdılar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
njoy gibi olmuş işte.fena değil bence.eskisine nazaran tabi..

Beğernmessiniz tabi,stoplara film cekilirse hem çok koyu olur,hemde kalitesiz durur.

Ben sorunu buldum dostum bizim far kırmızı ağırlıkta. Esas beyaz ağırlıta tabanı olsa o kadar tatlı gözüküyor ki anlatamam. Halen kararsızım :)

Yok abi çıkarma kalsın çok iyi olmuş bugün yarın kesin yaptırırım bende.Yanlız biraz daha koyu film çekseydin raha iyi olurdu:) Abi yoksu bu filmin üstüne bide 500 lük çorapmı çeksek :D:D

Ben sorunu buldum dostum bizim far kırmızı ağırlıkta. Esas beyaz ağırlıta tabanı olsa o kadar tatlı gözüküyor ki anlatamam. Halen kararsızım :)
murat kullan böyle ben cıkma enjoy stop buldunmu sana haber verırım ıllada enjoy olcaksa ;)
böyle fena sayılmaz stoplar guzel

murat kullan böyle ben cıkma enjoy stop buldunmu sana haber verırım ıllada enjoy olcaksa ;)
böyle fena sayılmaz stoplar guzel

film değil galiba bu transparan folyo.oracal mıydı neydi markası.ben eski arabaya yaptırmıştım.gayet olmuş bence.

ben sol stopu taktım bi yere kırıldı.2 sini de enjoy alıp takıcam ama çakma enjoy bulamadım.BURAK çakma enjoy icad edildimi??.parçacı hiç üretilmedi sadece orjin var diyo.

film değil galiba bu transparan folyo.oracal mıydı neydi markası.ben eski arabaya yaptırmıştım.gayet olmuş bence.

ben sol stopu taktım bi yere kırıldı.2 sini de enjoy alıp takıcam ama çakma enjoy bulamadım.BURAK çakma enjoy icad edildimi??.parçacı hiç üretilmedi sadece orjin var diyo.

Çakma değil çıkma :)

Yok abi çıkarma kalsın çok iyi olmuş bugün yarın kesin yaptırırım bende.Yanlız biraz daha koyu film çekseydin raha iyi olurdu:) Abi yoksu bu filmin üstüne bide 500 lük çorapmı çeksek :D:D

Transparan folyo diye geçiyor film değil. Koyu sevmiyorum. Sırada Jant alacağım (esasında istemiyorum ama jantsız olmaz diyorlar momo gtr yi cok beyendim) Sonrada Angel veya Blackmagic far.

Çakma değil çıkma :)

çıkma da olur çakma da olur :).GM bayağı tuzlu.bu vesileyle öğrenmiş oluym bari kesin bilir burak :D

njoy jant çok hoş yada elegance ikisinden birisi çok yakışır hocam.orjinal gibi durmuyo hiçbiri.

Son düzenleme:
çıkma da olur çakma da olur :).GM bayağı tuzlu.bu vesileyle öğrenmiş oluym bari kesin bilir burak :D

njoy jant çok hoş yada elegance ikisinden birisi çok yakışır hocam.orjinal gibi durmuyo hiçbiri.

Evet doğru diyorsun fakat bu konuda çok kısır bir şehirde otuyorum. Orijinal jant bulmak En pahalı janjanlı jantı bulmadaktan daha zor. Bende alacağı şeyi elimle tutmadan görmeden almayı seven bir insan değilim.

Burda çıkmacılarda da orjinal njoy yada elegance mümkün değil.anca netten oda şans işi...

cıkmacılarda dolu enjoy hb stop paaradan haber ver serkan :D

Geri