radyatörün sol üst kısmından çok az duman çıkıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skydark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skydark

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracıma 500ml yakın antifiriz kooymuştum 2 gün sonra radyatörün sol üst kısmından hafif duman çıkmaya başladı sorun ve çözümü hakkında değerli bilgilerinizden faydalanmak istıorm arkadaşlar bu arada aracım astra g 16,16

Koyduğunuz antifriz ne renkti? Boru veya radyatörde çatlak olabilir.

yeşildi antifiriz ark koy bişi olmaz dedi hepsi aynı dedi bende koydum aslında bu tarz şeyler yapmam ama ankarada -25 gördük bu sene ne olur ne olmaz koyalım dedik hata yaptık... peki acil yapılması gereken birşeymidir?

Su buharının geldiği bölge burası mı?

89595951.jpg

evet aynen oradan ufak ufak duman çıkıyor... tam üstüne bastınız teşekkürler

eğer resimdeki yerden kaçırıyorsa radyatör tamir edilmeli ya da değişmeli; kaçak önleyici ilaçla da çözebilirsiniz ama onunda sağlıksız olduğunu söyleyenler ve, aynı şey benimde başıma geldi hem vectra a da hem de vectra b de, iki araçta da radyatörcüde radyatörün sol plastik deposu sökülüp yerine aliminyum depo kaynatıldı,radyatör şişlendi, sonuç gayet başarılı fiyat ise 80 tl civarı, radyatörün yenisi ise 130-150 tl arası ancak çin malı.ben iki aracımda da tamir ettirmeyi tercih ettim çünkü üzerindeki radyatörler orjinaldi...

altı üstü antifiriz diyip geçerdim ve forumda bir çok insanın antifiriz yüzünden ne zorluklar yaşadığını aracın nerdeyse bi çok hortumlarını bile deldiğini görüyoruz dikkatli olmak lazım...

Aynı sorun bendede var fakat her zaman yapmıyor fakat buhar çıkınca oradan çok kötü kokuyor

sıcak antifirz kokusu ...

Geri