Radar noktaları e-postalarda dolaşıyor!.. Emniyet inceleme başlattı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akın52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben radar aracına selektör atıyorum :) bi de çevirme yapan polislere selektör atıyorum :) bazen de böyle yırtıyorum. yavaş gitme gibi bir lüksüm maalesef yok, işler hızlı

prince' Alıntı:
iyi de uyarı levhasını en gözükmeyen yere koyuyor, şans eseri tabelayı görsen 20 metre sonra radarı da görüyorsun . yani girmiş oluyorsun radara.

en iyisi kenara çekip beklemek, yeni yasaya göre aracın başına gelip ceza yazmıyorlar
yol genelde sag kenarına koyuyorlar ama sanırım sen sürekli sol şeritten gidiyorsun:) :D

hız sınırı da %10 artırıma genelde ceza kesilmiyor yani normal(ş.içi degil)yolda 99 otobanda 132 km hız yapabilirisniz...Az da sayılmaz bu hızlar...

abicim gecen hafta kayseri yolunda şehirler arası yol yanii 115 le girdim radara cezaydı falandı filan dı derken sordum kaca kadar izin var kamera var ekip arabasının içinde 110 a kadar izin veriyoruz diyor adam bana hatta orda bi tane ford 106 ile gecti bişey demediler;)

genelde esnek davranıyorlar ama bazı bölgelerde de affetmiyorlar, 85 ile ceza yediğimi biliyorum, neymiş meskun mahal geçişi, tabela 70 km :mad:

LND' Alıntı:
abicim gecen hafta kayseri yolunda şehirler arası yol yanii 115 le girdim radara cezaydı falandı filan dı derken sordum kaca kadar izin var kamera var ekip arabasının içinde 110 a kadar izin veriyoruz diyor adam bana hatta orda bi tane ford 106 ile gecti bişey demediler;)
kural bu ama onlar %10 üst sınır 104 le ceza yiyen çok var buralarda özellikle e-5 de izmit-adapazarı arası....O polisleri buraya tayin ettirelim bunlarıda oraya..:)

çoğunlukla mecbur kalıyorum :D :D

ama hayatta sokak arasında hızlı gitmem, en fazla 30 km

irfan_1' Alıntı:
yol genelde sag kenarına koyuyorlar ama sanırım sen sürekli sol şeritten gidiyorsun:) :D

Radardan geçtikten sonra yırtık diye hızınızı artırmayın.
iki hafta önce gördüm . Bazı radar araçlarına çift koymuşlar . arka geçişleride tespit ediyorlar. Şehir içersinde 30 km tahtit olan biryerde pusuya yatmışlar ozaman farkedim aracın yanında beş dakika kadar kaldım .
yandan inceledim . önden arkadan kurtulan yok .Zaten eğimli bir yer 30 km re ile kimgider ayni yerde zaman zaman yapıyorlar.:D

Sakarya jandarma trafikleri seni nasıl affetti bilmem ama kesinlikle tavizleri yoktur....Sanırım karasu jandarma trafik ekibidir.Sakarya affetmez bilgine...

Karasu Jandarmada affetmez :) (bizzat test edilmiştir.)

Anti Radar bendede var..ama pek kullanmamistim....
Dun yeniden kullanmaya basladim..Bakalim ne kadar ise yarayacak..

Burada simdi her yere radarla kamera kurmaya basladilar ..

Geri