Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yol genelde sag kenarına koyuyorlar ama sanırım sen sürekli sol şeritten gidiyorsunprince' Alıntı:iyi de uyarı levhasını en gözükmeyen yere koyuyor, şans eseri tabelayı görsen 20 metre sonra radarı da görüyorsun . yani girmiş oluyorsun radara.
en iyisi kenara çekip beklemek, yeni yasaya göre aracın başına gelip ceza yazmıyorlar
kural bu ama onlar %10 üst sınır 104 le ceza yiyen çok var buralarda özellikle e-5 de izmit-adapazarı arası....O polisleri buraya tayin ettirelim bunlarıda oraya..LND' Alıntı:abicim gecen hafta kayseri yolunda şehirler arası yol yanii 115 le girdim radara cezaydı falandı filan dı derken sordum kaca kadar izin var kamera var ekip arabasının içinde 110 a kadar izin veriyoruz diyor adam bana hatta orda bi tane ford 106 ile gecti bişey demediler![]()
irfan_1' Alıntı:yol genelde sag kenarına koyuyorlar ama sanırım sen sürekli sol şeritten gidiyorsun![]()
![]()
Sakarya jandarma trafikleri seni nasıl affetti bilmem ama kesinlikle tavizleri yoktur....Sanırım karasu jandarma trafik ekibidir.Sakarya affetmez bilgine...