Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
manisa salihli girişi yakınlarında hiç işaret görmedim belki vardı farketmedim radara girdim gerçi önceden farkedip hızımı düşürmüştüm ama yineden uzaktan okuyor galiba yakalandım
manisa salihli girişi yakınlarında hiç işaret görmedim belki vardı farketmedim radara girdim gerçi önceden farkedip hızımı düşürmüştüm ama yineden uzaktan okuyor galiba yakalandım
Eywahhhhhhhhh yandık desenize Hız meraklısı değilim ama bomboş yolda 50 tabelası var mesela bassan 150 ile bile rahat gidersin.Gitmeni engelleyecek bi olayda yok.Ne biliyim köprü ayağı, kasis yada eğimli yol vs... Eeeee neymiş tabela 50 imiş miş miş....Polislerin harçlıkları artacak yaaa başka bişe değil
radara girdiğimde birisi de bu şekilde itiraz ediyordu yolu ayırmışsın trafik çok seyrek bu yolda 90 la gidilirmi diye ama dinleyen tabi ki yoktu oda yedi cezayı
91 km ile sivas çıkışında ceza yazdılar bana. araba ford fiesta van idi. ruhsatta kamyonet yazıyordu. ruhsata hususi işlenmemiş araçlarınız (vandan dönmeler ) hız sınırında kamyonet sınıfında ona göre hareket edin.
yeşilköy atatürk havalimanı - sahilyolu istikametinde virajı aldıktan sonra burun buruna geliyosunuz radarla ama iş işten geçmiş oluyo ...unutulmuş...bu arada gece radar kurulmuyo bildiğim kadarıyla hiçbiryerde yada teknik ekipmanımı yok türkiyenin..ben bi kere yakalandım şimdiye kadar şarköy girişine gelmeden e-5 tekine
Yalnız kendisini biraz kabak gibi belli ediyor, sağ şeritten tıngır mıngır giden, ön göğsünde takometremsi bir cihaz ve tepesinde eşşek gibi telsiz anteni olan siyah Renault 12 SW görürseniz, aman deyim.