bende bikaç yer söleyebilirmiyim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gokalp' Alıntı:yaa zaten karşıdan gelen selektör yapıyosa yavaşla radar war demek![]()
gokalp' Alıntı:yaa zaten karşıdan gelen selektör yapıyosa yavaşla radar war demek![]()
amcamın oğlu derim selam werdimkurt.ibrahim' Alıntı:Amman dikkat fark ederlerse bunada ceza var.
Yinede uyarıya devam .Faydasını çok gördüm. Çok kişiyide uyardım.Yardılaşma iyidir.on:
alpasch' Alıntı:emniyet niye tepki gösteriyor bilemiyorum...
burda radyolarin özel servisi var. her 30 dakikada bir surda radar var,burda var diye uyariyorlar. navigasyonlarda sabit radarlarin yeri kayitli,yaklasinca uyariyor yavasla diye. bunlar normal seyler.
haberlesme özgürlügü diye birsey var.
faithless1905' Alıntı:benim arabada da radar uyarı cihazı var dayıma abd den getirtmiştim...
ama yazık tabi insanların canı önemli....
pzeronero' Alıntı:unutmayın ki; ekip otolarındaki radar cihazları, sizin aracınızdaki radar yakalama cihazlarınıda tespit edebiliyor.Türkiyede satışı ve bulundurulması yasak olan bu cihazı yakalatırsanız yüklü miktarda ceza ödersiniz aman diyim.konu ile ilgili eski bir haber:
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2002/12/26/226485.asp
faithless1905' Alıntı:benim arabada da radar uyarı cihazı var dayıma abd den getirtmiştim...
ama yazık tabi insanların canı önemli....