yaaa radarı görünce sağda durup geri gelin çevirmeye girmeden halledersiniz gider yaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O cihazlar gelen sinyali yakalıyor sinyal yollamıyor,pzeronero' Alıntı:aynı mantık ile çalışıyor.laser gönderiyor gelen sinyallere göre hızını belirliyor.Yani sende sinyal gönderiyorsun,radarı yakalamak için.neden seni tespit edemesin ki? ben TV de izledim, adam ekip arabasının ekranında göstermişti.sana söyleyen polis bilmiyormuş bence.sen yine dikkatli ol derim ben
Papirus' Alıntı:O cihazlar gelen sinyali yakalıyor sinyal yollamıyor,
alpasch' Alıntı:emniyet niye tepki gösteriyor bilemiyorum...
burda radyolarin özel servisi var. her 30 dakikada bir surda radar var,burda var diye uyariyorlar. navigasyonlarda sabit radarlarin yeri kayitli,yaklasinca uyariyor yavasla diye. bunlar normal seyler.
haberlesme özgürlügü diye birsey var.
Sakarya jandarma trafikleri seni nasıl affetti bilmem ama kesinlikle tavizleri yoktur....Sanırım karasu jandarma trafik ekibidir.Sakarya affetmez bilgine...opelcalibra_1' Alıntı:Valla dinazor gibi asiliyorum ben radar madar umurumda degil en son 171 le sakarya karasu arasi girim radara .... jandarma oldugu icin siyirdim ...
surat yapmayi seviyosan bir takim zorluklarida goze alicaksin .... Herseyin bir bedeli var diye dusunuyorum ...
irfan_1' Alıntı:++++radar yapılan yola mutlaka ''RADAR KONTROLU YAPILMAKTADIR'' yazısı yazmak zorunlulugu var zaten...Adamlar sürücüleri kontrol alanına girmeden zaten uyarıyor...Saçma bir haber...
Bu yazı olmazsa mahkameye başvurma hakkına sahipsiniz...