saolsun adam faydali iş yapmısta keske ... olmasaydı
da yerleri bilseydik

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MaX' Alıntı:Yazın tanıdık bir polisle konuştuğumda yok öyle bişey demişti.tespit edilemiyormuş. yurtdışından cihazı getirdim ama kullanamadım henüz, tırsıyorum![]()
pzeronero' Alıntı:aynı mantık ile çalışıyor.laser gönderiyor gelen sinyallere göre hızını belirliyor.Yani sende sinyal gönderiyorsun,radarı yakalamak için.neden seni tespit edemesin ki? ben TV de izledim, adam ekip arabasının ekranında göstermişti.sana söyleyen polis bilmiyormuş bence.sen yine dikkatli ol derim ben
en güzeli, radarı geç farkedip yavaşlarken, hay Allah şimdi avyayı yedik, girdik mi acaba radara diye düşünerekten çevirmeye yaklaşmak , apayrı bir heyecenMaX' Alıntı:iyice tırstımBu cihazın cezasıda acayip yüksek. Yanlış hatırlamıyorsam 1 ay hafif hapis cezasına kadar yolu var. En iyisi kutusunda durmaya devam etsin
alpago' Alıntı:Şu hız sınırları yeniden belirlenmeli. Özellikle şehirlerarası yollarda otoban olmayan yerlerde yol nasıl bitecek?
90 çok az.
MaX' Alıntı:Yazın tanıdık bir polisle konuştuğumda yok öyle bişey demişti.tespit edilemiyormuş. yurtdışından cihazı getirdim ama kullanamadım henüz, tırsıyorum![]()