Dostum mp3 playeri neden Cd player olarak alıyorsunuz ki bence kullanışlı değil, ben şöyle bir formül buldum gerçi görüntü olarak ii değil ama işlevsellik süper..
Şimdi arkasından kablo çıkışı olan kasetler vartabi bunun biçimi kaset ve normalde teyp kristalinin bastığı noktaya bir karşılık kristal koymuşlar ve bu kasetten çıkan kablonun ucundada bir stero jack var (Şu walkman kulaklıkarının walkman'a giren ucu gibi) bir mp3 player (şu piyasada 512 Mb, 1 Gb gibi satılan şarj lı veya Pilli) aldınızmı kulaklık girişinede şu kasetin jackını taktınız mı en basit ve ucuz hali ile direksiyondaki kumandanızda bozulmadan Kasetçalarınız mp3 player olmuş oluyor ve maliyetide Mp3 Player dahil (1Gb lık) 60- 70 ytl
hem şarkılarınız kabak tadı verdiğinde bir bilgisayarın usb portundan mp3 lerinizi değiştirebiliyorsunuz hemdeYok cd okumadı çukurdan geçtim CD Atladı derdi olmaz tek kötülüğü görüntü,
ha unutmadan bu kaset görünümlü çeviricinin bir sürü fasonu var ben bir iki defa değiştirdim ama şimdi bir minton geçti elime 3 -4 aydırda çalışıyor sorunsuz...
Dilerseniz resimlede anlatabilirim...