orjinal kasetçalar-radyoyu mp3 çalarla değişitrme işi???

geographer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama,malum opellerin çoğunluğunda orjinal radyo-kasetçalar avr. bende de tabi. ben mp3 çalar taktırmak istiyorum ama direksiyondan kumandalar çalışır mı bu durumda ve performas alınır mı? marka olarak ne tavsiye edersiniz

daha kolayı var...

Dostum mp3 playeri neden Cd player olarak alıyorsunuz ki bence kullanışlı değil, ben şöyle bir formül buldum gerçi görüntü olarak ii değil ama işlevsellik süper..

Şimdi arkasından kablo çıkışı olan kasetler vartabi bunun biçimi kaset ve normalde teyp kristalinin bastığı noktaya bir karşılık kristal koymuşlar ve bu kasetten çıkan kablonun ucundada bir stero jack var (Şu walkman kulaklıkarının walkman'a giren ucu gibi) bir mp3 player (şu piyasada 512 Mb, 1 Gb gibi satılan şarj lı veya Pilli) aldınızmı kulaklık girişinede şu kasetin jackını taktınız mı en basit ve ucuz hali ile direksiyondaki kumandanızda bozulmadan Kasetçalarınız mp3 player olmuş oluyor ve maliyetide Mp3 Player dahil (1Gb lık) 60- 70 ytl

hem şarkılarınız kabak tadı verdiğinde bir bilgisayarın usb portundan mp3 lerinizi değiştirebiliyorsunuz hemdeYok cd okumadı çukurdan geçtim CD Atladı derdi olmaz tek kötülüğü görüntü,

ha unutmadan bu kaset görünümlü çeviricinin bir sürü fasonu var ben bir iki defa değiştirdim ama şimdi bir minton geçti elime 3 -4 aydırda çalışıyor sorunsuz...

Dilerseniz resimlede anlatabilirim...

csoft' Alıntı:
Dostum mp3 playeri neden Cd player olarak alıyorsunuz ki bence kullanışlı değil, ben şöyle bir formül buldum gerçi görüntü olarak ii değil ama işlevsellik süper..

Şimdi arkasından kablo çıkışı olan kasetler vartabi bunun biçimi kaset ve normalde teyp kristalinin bastığı noktaya bir karşılık kristal koymuşlar ve bu kasetten çıkan kablonun ucundada bir stero jack var (Şu walkman kulaklıkarının walkman'a giren ucu gibi) bir mp3 player (şu piyasada 512 Mb, 1 Gb gibi satılan şarj lı veya Pilli) aldınızmı kulaklık girişinede şu kasetin jackını taktınız mı en basit ve ucuz hali ile direksiyondaki kumandanızda bozulmadan Kasetçalarınız mp3 player olmuş oluyor ve maliyetide Mp3 Player dahil (1Gb lık) 60- 70 ytl

hem şarkılarınız kabak tadı verdiğinde bir bilgisayarın usb portundan mp3 lerinizi değiştirebiliyorsunuz hemdeYok cd okumadı çukurdan geçtim CD Atladı derdi olmaz tek kötülüğü görüntü,

ha unutmadan bu kaset görünümlü çeviricinin bir sürü fasonu var ben bir iki defa değiştirdim ama şimdi bir minton geçti elime 3 -4 aydırda çalışıyor sorunsuz...

Dilerseniz resimlede anlatabilirim...

bende aynı sistemi kullanıyorum sorunsuz çok pratik :good:

94 Vectra'da bende aynı sistemi kullanıyorum.Hem pratik,hem de arabanın orijinalliğini bozmuyor.

bahsedılen sıstemı bende kullanıyorum.gercekten fıyatı uygun ve cok kullanışlı.dıledıgınız zaman yenı sarkılar yukleyebılıyorsunuz.kaset veya cd parasından kurtuluyorsunuz.sıkıldıkca kaset alıyordum.pahalıya gelmeye baslayınca bu yolu sectım.tavsıye ederım bende..acaba cd lı arabaları mp3 e cevıren boyle bır adaptor varmıdır.varsa yazarmısınız..tesekkurler

cd player için adaptör olmaz sanırım..

Dostum bir çevirici adaptör olmazda gene görüntü kirliliğine neden olur anlatacağım olay şimdi iyi bir oto elektrikçi ve ya ses sistemleri işi ile uğraşan birini bul ve cd playerini yerinden çıkarttır ve arkasında cd playerin ses çıkışları olan yere bir kablo bağlantısı yaptır ve konsola uygun bir yerden alsın hem cd playerin çalışır hemde dışarı almış olduğun kablonun ucuna takacağın mp3 playerle mp3 olayına girmiş olursun..

amaa sen bunu gene opel le ilgili bir elektrik ci servisine göster çünki bu anlattığım sanırım direksiyon kumandasını devre dışı bırakır.. ama o kablo bağlantısını daha önce bir noktaya bağlattrırsan bu olabilir..

ya bn bişi deniycem bu konuda eğer işe yararsa uygulamaya açıcam enkısa zamnda:D

aynı sistemi kullanıyorum ama kablolar ve görüntü iyi olmuyo,
o kaset adaptörünün kabosuzu olsa süper olur ama

teşekkürler arkadaşlar...

Geri