megane/astra/focus ? hangisi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya da bana eksik bilgi verildi.. :)

bence ilk tercihiniz focus olmalı.hertürlü bakımdan diğerlerinden önde.dizelde olsa benzinlide olsa meganların yol tutuşunu beğenmiyorum ben.eve dizeli az yakıyo bayada seri ama tutuş yok allah korusun bence uzak dursun.biraz daha fazla verip focusu alın astra sedanı düşünmeyin bile.ama focus dizelin fiuatını yazmamışsın onu bilmiyorum.eğer kayınpederin senede 20 bim km yi geçmiyosa boşyere dizel peşine heveslenmesin.alsın focusunu binsin.

Bir önceki nesilde Astra bu kapışmayı burun farkıyla değil açık ara kazanmıştı hatırladığım kadarıyla. Ama açıkçası Yeni astar Sedanın Astra G'deki asalete sahip olmadığını düşünüyorum. Astra G'nin bayrağını Vectra C almış durumda. Reno otomobil kalmayınca piyasada ancak bineceğim bir araba. Bu üçlemede focus Sedan derim Ama araya Vectra C girerse tercihim o.

bence ilk tercihiniz focus olmalı.hertürlü bakımdan diğerlerinden önde.dizelde olsa benzinlide olsa meganların yol tutuşunu beğenmiyorum ben.eve dizeli az yakıyo bayada seri ama tutuş yok allah korusun bence uzak dursun.biraz daha fazla verip focusu alın astra sedanı düşünmeyin bile.ama focus dizelin fiuatını yazmamışsın onu bilmiyorum.eğer kayınpederin senede 20 bim km yi geçmiyosa boşyere dizel peşine heveslenmesin.alsın focusunu binsin.

astra sedanı niye düşünmesınler onu hıc anlamadım yanı bu sitede kaç tane astra sedan alan kısı var ama %90 memnun.

ya hb olsa direk astra derdim yine içimden astra geciyor eğer sedan tip olarak hosuna gidiyorsa astra ama yok o olmazsa bana göre megane gelir 2. sırada

astra sedanı niye düşünmesınler onu hıc anlamadım yanı bu sitede kaç tane astra sedan alan kısı var ama %90 memnun.
öncelikle sitedekilerin ne aldıkları ve memnuniyet durumlarını sormamışlar.insanlara seçenekler arasındaki fikilerini sormuşlar.bvirincisi ben fikrimi beyan ettim ikincisi bana göre focus sedan astradan daha üstün özellikleri olan bir araba.zaten fiyat farkındanda anlarsın.

dizel motorda focusu tercih ederim ama benzinlide asla.benim arabamdan fazla yakıyor.Astra Sedan 115 HP,Focus Sedan 100 HP bunuda düşünün.ayrıca umut, expression donanımında içi açık renk döşeme bunu hatırlatıyım yanlış olmasın.Privilege hem açık renk hemde yarı deri.bence araç çok fazla kullanılmıyorsa dizele gerek yok tır tır sesi çekilmez..

abi dedemde 2004 megan 2 vardı benzinli ,sırf yakıtı için satıp 2007 dizelini aldı... mesela geçen hafta 900 km yol yaptılar istanbul kastamonu git gel 160-170 ytl arası yakmış ki dede dediğime bakma 170 km/s den aşağa pek inmez :D (eski otobüs şöförü)

ayrıca meganı megan yapan xenon farlarıdır.. inanılmaz güzeldir bence gündüz bile çok tatlı yanar..

sonuç olarak megan derseniz, öncelikli olarak dizel olsun bence..
üstüne bide priviliege olursa tadından yenmez..
meganın kasası değişiyo o biraz sıkıntı..

bide şunu diycem dedemdeki megan bej rengi içide bej gibi.. ama hiç temizletmiyo ve içi leş oldu arabanın o bej deri gibi kısımlar karardı böle hafiften.. yani o iç temizliğine biraz dikkat etmek gerekiyo olabilir.. bu konuda BURAK LOVES OPEL abimiz tecrübelerini paylaşabilir..

meftun dediğin gibi hiç temizletmiyorsa kullanıcıdan kaynaklanıyor.ben 30 bin km yapıp sattım ne bir kararma ne yıpranma yok..ama birçok içi açık renk megane ve yeni civic gördüm koltuklarının rengi kararmıştı.olay tamamen kullanış biçimi.megane değil her araç için geçerli..

evet abi doğru sölüosun.. ama yani bu tarz araçları, içi deri gibi falan meganda dahil, standart arabalarınki gibi öle eline bezi alıp hart hurt die silemezsin galiba yani böle işin taktiğini bilmek lazımdır die dşünüyorum...

neyse megan işi olursa konuşuruz tekrar :D

Geri