Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana kalsa ben de tercihimi focus ve astra arasında yapar ve öncelikli olarak focus dizel titanium paketten yana kullanırdım ayrıca hb kasa.. ama kayınpeder kullanacağı için ona uygun modelleri buraya yazdım.. ast.sb emeklisi olunca doğal olarak Oyak indirimi ile Renault cazip geliyor tabiki. ha bu indirim olmadan nasıl megane privilege satılıyor onu hiç bilmiyorum 40.090 YTL.... plus paketiyle.. onun yerine focus titanium X paketi ile 40.500 e tercih içten bile değil
Abi uzun uzun teldede konustuk defalarca,benım fıkrımı bılıyosun ama burayada yazayım.Bu indirim oranıgercekten guzel ve normal fıyatlara baktıgında cok avantajlı.Bence megane sedan alın.Almışkende en dolusunu alın derim.Yani xenon olmasın,çıtalar gövde rengi olması onların iki günlük işi var hallederiz beraber
bence 100 beygir dizel ve privilige alınıp uzun süre kullanılabilir.. madem o olmuo
en ucuzuna yani 30 milyarlık olanı alın.. sonuçta az kullanılıcaksa hem bakımda hemde alırken daha hesaplı
arkadaşlar teşekkürler hepinize... bugün işlemleri hallettik.. kasım 1.haftasında gelecek araba...
megane sedan 1.5 dci (80 hp) expression plus paket... bulut gri