megane/astra/focus ? hangisi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
megane sedan 1.6 privlege+.. stil paket... 33.000 YTL

bana kalsa ben de tercihimi focus ve astra arasında yapar ve öncelikli olarak focus dizel titanium paketten yana kullanırdım ayrıca hb kasa.. ama kayınpeder kullanacağı için ona uygun modelleri buraya yazdım.. ast.sb emeklisi olunca doğal olarak Oyak indirimi ile Renault cazip geliyor tabiki. ha bu indirim olmadan nasıl megane privilege satılıyor onu hiç bilmiyorum :D 40.090 YTL.... plus paketiyle.. onun yerine focus titanium X paketi ile 40.500 e tercih içten bile değil :)

Abi uzun uzun teldede konustuk defalarca,benım fıkrımı bılıyosun ama burayada yazayım.Bu indirim oranıgercekten guzel ve normal fıyatlara baktıgında cok avantajlı.Bence megane sedan alın.Almışkende en dolusunu alın derim.Yani xenon olmasın,çıtalar gövde rengi olması onların iki günlük işi var hallederiz beraber ;)

astra sedan (2009 model) 1.6 .. enjoy elegance paket+metalik.. 37.000 YTL

babam modele karar verdi.. donanım versiyonuna da... megane sedan expression donanım + plus paket...
şu an tek soru kaldı...

1.6 benzinli 30.290 YTL
1.5 Dci 80 hp 33.270 YTL

privilege iç ve dış dizaynı çok daha şık tabi tercih sizin.son sorunada cevabım 1.6 115 HP..

bence 100 beygir dizel ve privilige alınıp uzun süre kullanılabilir.. madem o olmuo
en ucuzuna yani 30 milyarlık olanı alın.. sonuçta az kullanılıcaksa hem bakımda hemde alırken daha hesaplı

arkadaşlar teşekkürler hepinize... bugün işlemleri hallettik.. kasım 1.haftasında gelecek araba...
megane sedan 1.5 dci (80 hp) expression plus paket... bulut gri :)

Hayırlısı olsun.. Plastik aksamında, özellikle kapı kolçaklarında çok süratli şekilde soyulma oluyor, dikkatli kullanmanızı öneririm.

teşekkürler...

Geri