megane/astra/focus ? hangisi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UMUT

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
kayınpeder yeni araba almaya karar verdi.. emekli ast.sb... dolayısıyla renaultcu kendisi :D yeni model için de öncelik renault diyor.. açıkçası OYAK indirimi ile bana da uygun gelmiyor değil hani :)
şimdi alternatifler şu şekilde..

megane sedan 1.6 extreme2.. baz paket.. 26.890 YTL
megane sedan 1.6 expression.. plus paket.. 30.290 YTL
megane sedan 1.6 privlege+.. stil paket... 33.000 YTL

plus paket : elektronik klima, otomatik yanan farlar,yağmur sensörü, sis farları, kubera tipi 16" jantlar.
stil paket : xenon farlar ve far yıkama, gövde rengi yan çıtalar ve koruma bandı...

extreme2 ye digital klima ekleyemiyorsunuz ve arka camlar ve aynalar manuel...

alternatifler :D

astra sedan (2008 model) 1.6 .. enjoy sport paket+metalik... 36.300 YTL
astra sedan (2009 model) 1.6 .. enjoy elegance paket+metalik.. 37.000 YTL

enjoy elegance da enjoy sport a ekstra olarak park sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası var. her iki modelde de manuel klima var.

focus sedan.. 1.6 benzinli.. titanium paket+metalik.. 36.500 YTL

Son düzenleme:
abi dedemde megan2 var privilege.. dedem asker deil ama damadı albay ehueh anladın sen onu.. neyse araba üst donanım olduğu için jantlar güzel xenonlar falan.. he bide sunroof.. araba duruş olarak hoş yani.. ayrıca megan dizeli bayağ az yakıo diolar.. ford focusun dizelleri çok yakıomuş.. kuzende 1.6 otomatik vites benzinlisi var o zaten direk çok yakıo.. içi deri olan astra sedanlar çok güzel bir opel bayisinde binilme derim ama fiyat nasıl bilmiorum

astra dizel sanırım ama meganenın fiyatı çok uygun...

focus güzel araba ama kasa olarak hb çok daha güzel sedan basit duruyor biraz...

arkadaşlar dizeli eleyin.. benzinli olacak ve sedan kasalar üzerine yoğunlaştık.. hb alternatif olabilir ancak Oyak Kampanyaya Megane HB dahil değil.. o yüzden bu rakamları sunmayacaklar..

arkadaşlar dizeli eleyin.. benzinli olacak ve sedan kasalar üzerine yoğunlaştık.. hb alternatif olabilir ancak Oyak Kampanyaya Megane HB dahil değil.. o yüzden bu rakamları sunmayacaklar..

astra 1.3 benzinli yazılmışta o yüzden dizel galiba dedim...

ben astrayı seçerdim ama fiyat avantajından dolayı burda megane diyorum...

umut kardeşim,astra sedan 1.3 benzinliyi yanlış yazdın galiba.1.6 olarak düzeltelim

ben geçen sene 4 ay megane sedan dCi kullandım 2008 model sıfır almıştım privilege donanım.sunroof,elektrik paketi ve stil paketi hepsini ekletmiştim.dizelin performansı mükemmeldi.1.6 benzinlidende hiç şüphem yokki iyidir.privilegede içinin bej ve yarı deri koltuklar olması müthiş.hem görüntüsü hem konforu süper.4 ay içinde 30 bin km yaptım.tık demedi araba.satmamın nedeni ise paraya ihtiyacımın olması.yoksa ben o arabayı satmayı aklımın ucundan bile geçirmedim.kısacası almayı düşünüyorsanız aklınızda en ufak şüphe olmasın..linkte görebilirsin
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=19188

yeni focus sedan müthiş bir araba ama yaktığı benzini benim 2.0 motorlu vectram yakmıyor bence direkman eleyin.

Astra Sedana gelirsek,vectrayı alana kadar onda kesin kararlıydım.Test sırasında kendimi kaybediyordum.bu arabayı benmi sürüyorum diye.ama vectrayı bulunca vazgeçtim.bence düşünüyorsanız 2009 Enjoy elegance paket derim.arada pek fiyat farkı yok.sonuçta 2009 alıyorsunuz..ama 2009 enjoyların jantlarını pek beğenmedim ben..

1.6 tabiki.. yanlış yazmışım düzelttim arkadaşlar...

megane sedan 1.6 privlege+.. stil paket... 33.000 YTL
ama yeni kasa yolda

bu arada imkan varsa tabiki focus

şimdi son bi gelişme :)
dizel in yakıt tüketim değerlerini görünce dizel e yöneldi kayınpeder :D

şimdi soru şu...

expression donanım + plus paket 1.5 dizel (80 bg) .. 33270 YTL
privilege+ donanım + stil paket 1.6 benzinli.. 33000 YTL

... yani açık renk iç döşemeler ve xenon farlar mı yoksa onların yerine dizel mi ?? :D

2009 astra elegance paketlerde servis görevlisinin bana verdiği bilgiye göre otomatik klima hız sabitleyici var yoksa bana yanlış bilgimi verildi.senin söylediğinde otomatik klima görünmüyor ayrıca ford titanyum paket diğerlerine göre 1 adım önde görüküyor.

erenilter

Geri