sevgili oğuz
uyarın için teşekkürler ancak senin aracında yaşadığın sorunları tüm markaya mal etmen bence doğru değil.bende yıllardır binilecek araba olarak amerikan kullanmama rağmen yeni opelciyim. işim gereği otomotivin içindeyim 10 yıldır.
sana bu konuda söylüyeceğim şu; bir veya birkaç arabanın hataları tüm markaya maledilemez.
eğer şunuda bir göz önüne alırsak senin arabandan kullanıpda memnun olan o kadar çok kişi varki. senin araba sorun çıkardı diye sorunu senin sürücülüğüne mal edemeyiz.
bazende ustalar sorunu tam çözemeyip normalde 1 parça ile olucak işi birkaç parça değiştirerek çözüyorlar. suçuda markaya bağlıyorlar.
ben bile basit bir sorun için izmitin 3 büyük opelcisine gittim. çözemediler. toplamda verdiğim 300 ü bile geçtim. sorunu kendim buldum ve bir bant ile hallettim. şu anda küçük bir opelci çocuğa gidiyorum vede çok memnunum. servis müdürlüğü yaptığımda yanımdaydı. tecrübesi az ama kafası çalışan bir çocuk zamanla dahada pişiceğine eminim. ama diğer yandan memnun olmadığım 3 firmada opel konusunda yılların tecrübesiler.
bu arada toyota demişsin ama toyota servisinde yaşananlar inan pek farklı değil. hatta 4 yıl mercedesde çalıştım orada hiç farklı değil.
bazen kısmet demek lazım.
sorunsuz ve huzurlu sürüşler dilerim.
saygılarımla,