Lada Vesta Türkiye'de 25 bin TL'ye satılacak

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kağıttan mı yapacaklar? Metali tutar o fiyatı.
 
Bu araç özellikle Japon araçları ile rekabet edecek konum da olursa şimdi fiyat olarak zıvanadan çıkan Japonların sesini soluğunu anında keser. Ve nal toplamalarına neden olur. Lada fena bir marka değil aslında gelişen teknoloji iyi kullanır ise tadından yenmez olur. Bunu es geçmemek gerek. Hele de kış aylarında bu araçların çalışmaması mümkün değil. Yaz aylarında belki biraz sıkıntı verir ama kış aylarının sıcak yuvası olacağı kesin.
 
Bence alınabilir bir araç.
 
Izlenimler ne olucak bakalim. Denildigi gibi Lada kotu bi marka degil. Zamaninda iyi satis rakamlarina ulasmisti. Simdiki teknoloji ile birlestiginde ortaya nasil bi arac cikaricaklar beklwyip gorelim.
 
Bu araç adam gibi çıkar ise şimdi dünya kadar para isteyen firmaların alayının canına rahat rahat okur dizlerini kırar bundan adım kadar eminim.
 
2.viteste yine 120 yaparsa alırım :D
 
2.viteste yine 120 yaparsa alırım :D

bence yapar :))
bende daha gecen gün ladanın orjinal sitesinden inceledim araba cok hosuma gitmiişti. otomatik versiyonu dijital klimalı naigasyonlu versiyonları var yok artık demiştim:) 25 bine satılması bence imkansız ama vergiler haric 24 bin olursa olur oda vergiler dahil 40 bini bulur
 
Lada'ya laf yok!

Hele de 90'lardaki Samaralar sağlamlığında olursa tadından yenmez.
 
Lada'ya laf yok!

Hele de 90'lardaki Samaralar sağlamlığında olursa tadından yenmez.

aynen oyle.. hastasıydım samaranın :D
 
Geri
Üst