Komple Metalik Boya

burock2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astra G kasa aracı kendi orjinal renkte komple boyatmak istesem kaça patlar ? Aracın rengi güzel, aslında boyası da fena değil ama aracın ön kısımlarına çok taş gelmiş yolda, 3-5 mm çapta birkaçtane taş izi var, genelde de ufak tefek çizikler. Rötüş yapılsa güzel durur mu metalik boyada güvenemiyorum ve aracın görüntüsü de benim için çok önemli. Maddi durumu düzeltince yaptırsam mı diyorum komple metalik boya ama fiyat konusunda hiçbir bilgim yok. Bilen var mı ?

kardeş fiyatı bilmem ama komple boyatma yanlış anlaşılır.satarken anlatamazsın derdini.

Bence de komple boyamayı düşünme..o sorunlara rötüş yaptırabilrsin ama komple boya yaptırırsan arkadasın bahsettiği gibi aracı satarken çok başın ağrıyabilr..

muhtemel sıkıntıları biliyorum ancak asıl öğrenmek istediğim bu işlemin maliyeti.

1000ytl de olur 1500 ytlde ustaya fırına boyaya herseye baglı

iyi bir işçilikle 1500 ila 2000 ytl arasında düşün.

Ben Astra F aracıma etek altı boya sordum 3 gün önce...Bi kaç küçük macun işi de var....1000-1500 YTL arasına çıkar dedi ustalar..Senin araba da olsun da 250 YTL fazla olsun...1750 YTL bilemedin ustasına, boyasına göre 2000 YTL civarına çıkar ki bence bikaç çizik için hiç gerek yok...
Çok rahatsız oluyorsan üzerine araçla aynı renkte yapışkan kağıt tarzı bi sistem yapılıp kötü görüntü önlenebilir bence..0 KM bi peugeot 407 araç metalik gri renkte, orjinalliği bozulmadan sarı kağıt ( sıradan bi kağıt değil tabii ki ) ile kaplanıp taksi yapıldı...Adam boyaya girse hem orjinallik bozulacak, hemde masraflı olacaktı..Şimdi daha uygun fiyata aracını sarı yaptı, hem de diyelim ki taksi işini bıraktı o kaplamayı söküp aracını orjinal renkte kullanabilir...Söküldüğünde de hiç iz kalmıyormuş ve de orjinal boyasında ne bi çizik ( Çok büyük bi darbe olmadığı sürece ) ne de bi solma olmuyor...Satarken de boyasında çizik dahi yok diye istediği fiyata satar...Tanıdığım biri var bu işle profosyonel olarak ilgilenen...

Son düzenleme:
Ben Astra F aracıma etek altı boya sordum 3 gün önce...Bi kaç küçük macun işi de var....1000-1500 YTL arasına çıkar dedi ustalar..Senin araba da olsun da 250 YTL fazla olsun...1750 YTL bilemedin ustasına, boyasına göre 2000 YTL civarına çıkar ki bence bikaç çizik için hiç gerek yok...
Çok rahatsız oluyorsan üzerine araçla aynı renkte yapışkan kağıt tarzı bi sistem yapılıp kötü görüntü önlenebilir bence..0 KM bi peugeot 407 araç metalik gri renkte, orjinalliği bozulmadan sarı kağıt ( sıradan bi kağıt değil tabii ki ) ile kaplanıp taksi yapıldı...Adam boyaya girse hem orjinallik bozulacak, hemde masraflı olacaktı..Şimdi daha uygun fiyata aracını sarı yaptı, hem de diyelim ki taksi işini bıraktı o kaplamayı söküp aracını orjinal renkte kullanabilir...Söküldüğünde de hiç iz kalmıyormuş ve de orjinal boyasında ne bi çizik ( Çok büyük bi darbe olmadığı sürece ) ne de bi solma olmuyor...Satarken de boyasında çizik dahi yok diye istediği fiyata satar...Tanıdığım biri var bu işle profosyonel olarak ilgilenen...

avatarın 5. ana bakım merkezi değil mi :)

eğer aynı renk boyatacaksan 1000ytl farklı tamamen farklı ve böyle kaliteli bi renke boyatacaksan 2000ytl demişti bi usta. servis eminim daha pahalı söyler

1500-2000 bencede ama parcalar sokulup takilacak ondan sonra birde bu seslerle ugrasacaksi madem bu kadar titiz bir yapin var parasini gec bunlari dusun bence kardes orjinal gibi toplanmasi cok zor kimse o kadar titiz olmaz

Geri