Kombiden anlayan arkadaşlar yardim lütfen..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ORCA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamir ücreti ürün bedelinin %40 i ni geçiyorsa, değiştirip yenisini almak daha mantıklıdır.Tabiki şartları yine sen belirleyeceksin

kışın iki katı fiyat çekiyorlar başka bir iki servise daha sorsaydın

Orca arkadasim sen en iyisi kombini bir sekilde sigortalatmayi dusun;eger yapabiliyorsan yaptir ve ondan sonra sigortadan arizayi gidertirsin.Belki dedigin 380 Tl den az fazla tutar ama sonucta yil boyunca sigortali bir kombin ve giderilmis bir arizan olur.

kışın iki katı fiyat çekiyorlar başka bir iki servise daha sorsaydın
başka servislere de sordum ama nedense tam cevap ya da hemen cevap alamadım...genelde aynı civarlarda fiyat veriyorlar...

Orca arkadasim sen en iyisi kombini bir sekilde sigortalatmayi dusun;eger yapabiliyorsan yaptir ve ondan sonra sigortadan arizayi gidertirsin.Belki dedigin 380 Tl den az fazla tutar ama sonucta yil boyunca sigortali bir kombin ve giderilmis bir arizan olur.

4,5 sene oldu ilk defa arıza verdi o da benim hatamdan kaynaklı,eğer yenisini takarlarsa kolay kolay sorun cıkarmaz diye düşünüyorum...

bir forumdam arkadaş var bursada büyük bir kombi firmasının sorumlusu kendisine özel mesaj gönderiyorum, alabilirsem mail yada cep numarasını alır sana yazarım görüşürsünüz. iyi arkadaştır yardımcı olur.
en kısa sürede cevap yazarım.

ilgine teşekkür ederim ahmet abi...

Geri