Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orca arkadasim sen en iyisi kombini bir sekilde sigortalatmayi dusun;eger yapabiliyorsan yaptir ve ondan sonra sigortadan arizayi gidertirsin.Belki dedigin 380 Tl den az fazla tutar ama sonucta yil boyunca sigortali bir kombin ve giderilmis bir arizan olur.
Orca arkadasim sen en iyisi kombini bir sekilde sigortalatmayi dusun;eger yapabiliyorsan yaptir ve ondan sonra sigortadan arizayi gidertirsin.Belki dedigin 380 Tl den az fazla tutar ama sonucta yil boyunca sigortali bir kombin ve giderilmis bir arizan olur.
çağatay önerin için teşekkür ederim.yeni bir kombi almayı kesinlikle düşünmüyorum,kombim gerçekten çok çok temiz ama eşanjörün delinmiş değişmesi gerekiyor 380 + 370 zorlar beni...
bir forumdam arkadaş var bursada büyük bir kombi firmasının sorumlusu kendisine özel mesaj gönderiyorum, alabilirsem mail yada cep numarasını alır sana yazarım görüşürsünüz. iyi arkadaştır yardımcı olur.
en kısa sürede cevap yazarım.