ilgine teşekkür ederim ahmet abi...
rica ederim Ersin özelden mesaj çektim. gerekli bilgileri yazdım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilgine teşekkür ederim ahmet abi...
rica ederim Ersin özelden mesaj çektim. gerekli bilgileri yazdım.
Acayip bir ekonomi anlayışı içerisindeyiz. Bazı mallar ucuza satılıyor, tamirine ise neredeyse yenisi kadar ücret talep ediliyor, bazıları pahalıya satılıyor, uzun yıllar arıza vermiyor, verincede hatırı sayılır miktarlara onarılıyor, bazıları kuş cinsi arabalarımız gibi ucuza satılıyor, ucuza onarılıyor ama buna karşılık sık sık arıza verip cüzdanımızı acıtmadan ufak ufak tırtıklıyorlar.
Arkadaşım durumun gerçekten zor. Yaptırmak pahalı ve mantıksız gibi ama yenisi daha da pahalı. Allah kesene güç kuvvet versin.
kombinin eşanjörü nasıl birşey ki?
piyasada buzdolabı vs. tamir eden ustalar var, eğer buzdolaplarındakilere benziyosa tamir edilebilir sanırım.
biz de soğutuculara benzer parçalar takıyoruz, bakır boru tamiri kolaydır genelde, ama spiral bi biçim görünüyor resimde kıvrımın içinde kaldıysa boruyu açmadan kaynatmak zor olabilir, neyse sen cezasına razı olmuşsun inşallah bidaha sorun çıkarmaz..sorma hakan eşanjör dedikleri suyun içinde ısınmasını sağlayan bakır bi malzeme linkteki gibi http://images.google.com.tr/imgres?...r&rlz=1T4ADBS_enTR273TR274&sa=N&start=20&um=1 tamiri ters bir yerden delindiği için yapılamıyordu,fazla da bekleyemeyeceğim için aradım servisi evden aldılar iş cıkışı gidip kredi kartına taksitle ödeyeceğim