Kombiden anlayan arkadaşlar yardim lütfen..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ORCA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acayip bir ekonomi anlayışı içerisindeyiz. Bazı mallar ucuza satılıyor, tamirine ise neredeyse yenisi kadar ücret talep ediliyor, bazıları pahalıya satılıyor, uzun yıllar arıza vermiyor, verincede hatırı sayılır miktarlara onarılıyor, bazıları kuş cinsi arabalarımız gibi ucuza satılıyor, ucuza onarılıyor ama buna karşılık sık sık arıza verip cüzdanımızı acıtmadan ufak ufak tırtıklıyorlar.
Arkadaşım durumun gerçekten zor. Yaptırmak pahalı ve mantıksız gibi ama yenisi daha da pahalı. Allah kesene güç kuvvet versin.

rica ederim Ersin özelden mesaj çektim. gerekli bilgileri yazdım.

teşekkürler ahmet abi...

Acayip bir ekonomi anlayışı içerisindeyiz. Bazı mallar ucuza satılıyor, tamirine ise neredeyse yenisi kadar ücret talep ediliyor, bazıları pahalıya satılıyor, uzun yıllar arıza vermiyor, verincede hatırı sayılır miktarlara onarılıyor, bazıları kuş cinsi arabalarımız gibi ucuza satılıyor, ucuza onarılıyor ama buna karşılık sık sık arıza verip cüzdanımızı acıtmadan ufak ufak tırtıklıyorlar.
Arkadaşım durumun gerçekten zor. Yaptırmak pahalı ve mantıksız gibi ama yenisi daha da pahalı. Allah kesene güç kuvvet versin.

savaş abi genelde bende ucuz etin yahnisi olmaz düşüncesine sahibim ama bu kombiyi cok cok yakın bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım kendisi bi ara bu kombi markasının erzurumda distribitörlüğünü yapacaktı olmadı.inanın bugune kadar hem ekonomi olarak,hem de verim ve özellik olarak çok çok memnun kalmıştım ve evime gelen herkeste beğenmiştir bu yuzden vazgeçmek istemiyorum bu kombiden bu özelliklerde bilmediğim bi marka almam bildik bi marka da almaya kalksam 2000 liradan aşşağı yoktur da...kaldı ki bu ekonomik güçlükte tamir ücreti bile canımı sıkıyor...

allah hepimizin kesesine güç verir inşallah...

kombinin eşanjörü nasıl birşey ki?
piyasada buzdolabı vs. tamir eden ustalar var, eğer buzdolaplarındakilere benziyosa tamir edilebilir sanırım.

kombinin eşanjörü nasıl birşey ki?
piyasada buzdolabı vs. tamir eden ustalar var, eğer buzdolaplarındakilere benziyosa tamir edilebilir sanırım.

sorma hakan eşanjör dedikleri suyun içinde ısınmasını sağlayan bakır bi malzeme linkteki gibi http://images.google.com.tr/imgres?...r&rlz=1T4ADBS_enTR273TR274&sa=N&start=20&um=1 tamiri ters bir yerden delindiği için yapılamıyordu,fazla da bekleyemeyeceğim için aradım servisi evden aldılar iş cıkışı gidip kredi kartına taksitle ödeyeceğim

1- Malzeme bakır olduğuna göre, delik de ulaşılabilir kolay bir yerdeyse lehimle kapatılabilir. Bu işi diğer markalara bakan ustalarda halleder.
2- Ben gerek Ankara'da gerekse İzmir'de halk arasında pahalı olarak zannedilen, ama uzun vade sorun çıkarmadan hizmet veren alman malı kombi kullanıyorum. Ankara'dakini 1995 yılında almıştım. Maşallahı var. Tüketim olarak son derece ekonomik, ödenen fiyat farkını iki senede çıkardı diyebilirim. Herkesin ortak fikri, elektronik cihazlar şans işidir, arıza yaptı mı tat vermez yönündedir, ama bazı markaların ürünleri tamir görse bile ilk günkü halini korur. İnşallah bir daha sorun çıkarmaz.

haklısın savas abi
bende ilk önce tamir olmasını istedim ama tamir olamayacak bir yerde dediler bizde değiştirdik inşallah sorun cıkarmaz...

genelde öyle derler:) neyse umarım sorun halledilmiştir... hatta bazen tamir edip değiştik diyenleride gördüm.
Allah hepimizi bizim ekmeğimizi yerlerken, nasıl kazanıldığını düşünecek insaflı tamircilerle karşlaştırır..

sorma hakan eşanjör dedikleri suyun içinde ısınmasını sağlayan bakır bi malzeme linkteki gibi http://images.google.com.tr/imgres?...r&rlz=1T4ADBS_enTR273TR274&sa=N&start=20&um=1 tamiri ters bir yerden delindiği için yapılamıyordu,fazla da bekleyemeyeceğim için aradım servisi evden aldılar iş cıkışı gidip kredi kartına taksitle ödeyeceğim
biz de soğutuculara benzer parçalar takıyoruz, bakır boru tamiri kolaydır genelde, ama spiral bi biçim görünüyor resimde kıvrımın içinde kaldıysa boruyu açmadan kaynatmak zor olabilir, neyse sen cezasına razı olmuşsun inşallah bidaha sorun çıkarmaz..

Geri