kaza yaptım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakar06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kasko değeri ne kadar aracınızın??

kasko değeri 30700 ama benim bildiğim kasko değerinin çok önemi olmadığı aracın piyasa değeri neyse ona göre fiyat biçiyorlarmış. Şimdi benim merak ettiğim yetkili servis 26500 araca işçilik dahil fiyat biçmiş. Pert çıkma olasılığı nedir.

araç kesin pert zaten.. kasko değerini almak için bastır sen değeri ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyi

poliçe detaylarında yazıyor olmalı ama genelde kasko değerinin yüzde 60 ını geçiyorsa tamir masrafı araç perte çıkar..
seninki yüzde 90 civarında olduğu için perte çıkacaktır.. yaptıralım falan demeleri mümkün değil teklif etseler bile kesinlikle kabul etmeyin.

Son düzenleme:
Doğru poliçe de yazan değeri almak için uğraşırım. Birde benim kasko bu ayın 30 da bitiyor. Bu sorun olur mu. İşlemler ne kadar sürer.

onu mutlaka sor kasko şirketine de sor başka şirketlerede sor emin olmak için bence aracına 29 bin verirler. sizede yeni bir araç almak düşer hayırlısıyla yada parayı değerlendirmek.

Meraba arkadaşlar exper 2 gün önce pert kararını vermiş, dosyasını hazırlamış ve sigorta şirketinin merkezine göndermiş. Daha experle görüşmedim ama pert kararını merkez verecek sanırım. Bana aracın değeri kadar teklifi merkez mi yapacak fiyata itiraz etmem işe yarar mı? Şimdiden teşekkürler opelcilere...

allah sevdiklerine bağışlamış gecmiş olsun daha iyisine laiksin (insigma) :))

cok gecmis olsun...

Geri