Katı meyve sıkacağı tavsiyesi

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar katı meyve sıkacağı almak istiyorum. Moulinex in bir kampanyası var. 600 watt gücünde bir makine ve fiyatı çok uygun. 800-1000 watt seçenekleride var ancak arada 60-100 tl kadar fark var. sizce bu güç yeterlimidir. ürünü tavsiye edermisiniz?

küçük ev aletlerınde tefal ve moulinex ten baskası yalan olur

ben kullanıyorum tavsiye ederim sanırım beyazı 600w olması lazım grisi biraz daha yüksekti bende grisi var şuana kadar bana sıkıntı yaşatmadı ayrıca meyva giriş hazneside yeterince geniş sıkacağınız meyvaları 2 parça yapnız kafidir

600 watt olanını aldım. biraz deneyim bilgi veririm sizlerede:)

forumda enteresan bir konu olmuş :) ama bende sonucu merak ettim açıkçası

Moulinex iyidir bende Philips var çok çok memnunum 3.üncü aldıgım katı meyve sıkacagı daha öncekiler çok çabuk bozuldu ama tabi iyi markalar değildi.39 liraya sinbo varken gidip 290 liraya philips aldık ama cidden 2 sn de falan bir havucu sıkıyor,ayrıca bir tanıdıgım waffle cıda var bendeki aletten adam yeri geliyor arka arkaya 10-15 tane meyve vs. sıkıyor alet banamısın demiyor,watt ından çok yorulmaması önemli çünkü benım eski iki sıkacagımda kısa sürede yoruldugundan motoru yaktı :)

valla bende manuel olanından almayı düşünüyorum süper bişey valla :d

PHILIPS HR 1861 ALU KATI MEYVA SIKACAĞI şu model çok güzel electronik mağazasında çalışırken çok satılan memnun kalınan bir üründü.

nekadar watt okadar performans blandr aldım etı zor dogruyor 600wattlık almıştım teşke 1000watlıgı alsaymısım zamanında gıttım başka aldım

PHILIPS HR 1861 ALU KATI MEYVA SIKACAĞI babamlar bir ara peynir ekmek gibi satıyordu :D bosch profilo phılıps haricinde babam hayatta beyaz eşya küçük ev aleti almaz :)

Geri