katalitik konvektör iptali

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
corsa d diesel aracım için geçenlerden k.k iptalini egsozcuma sordum düz boru yapılacak ve 300 tl benden para istedi krom yaparsak fiyat artar dedi bana düz boru için fiyat çok aşırı geldi içinizde yaptıran var mı kaça yapıldı

olsun olsun 100 lira olsun.ayrıca katalitiğini sakın kırdırma yada onlara bırakma.al evinde dursun...

yok yok alıcam kırdırımıyım hiç:)banada çok fazla geldi bundan önceki aracıma 70 tlye yapmıştı aynı işlemi corsaya geçince herhalde fiyat arttırdı gibi geldi:)

Çağatay sana fiyat konusunda fikir vermek adına geçenler de benim aracın eksoz işine bakan arkadaşı aradım dedim çataldan sonra son susturucu ya kadar değişim yaptırmak istiyorum fiyat alayım dedim işçilik dahil 200 TL dedi. Bir fikir verir umarım.

abi demekki ustayı değiştirmenin vakti gelmişte geçiyor bile:)koyacağı max. 50 cm boru ve yanıltıcı sensör:)

Turbo cikisina tornada flans yapacaksa burada da hic tanimadan gittigin bir yer o fiyati veriyor :) Kat dan sonra standart kalacaksa kp boru kullanmaya hic gerek yok. Cikma kat bulsam ise yaramayan icini acip boru kaynatip takmayi dusunuyorum bende :)

120 liraya vardi sahibinden de ha bugun ha yarin ararim derken satildi.

Tapatalk Pro

Son düzenleme:
Corsa D 1.3 kat sanırsam manifolt üzerinde?
Hazır downpipe düşünmez misin?

Turbo cikisina tornada flans yapacaksa burada da hic tanimadan gittigin bir yer o fiyati veriyor :) Kat dan sonra standart kalacaksa kp boru kullanmaya hic gerek yok. Cikma kat bulsam ise yaramayan icini acip boru kaynatip takmayi dusunuyorum bende :)

120 liraya vardi sahibinden de ha bugun ha yarin ararim derken satildi.

Tapatalk Pro

ha bea illa öpecekler ulan iş yok zaten o gün deseydi 80 90 100 tlye yaparım diye hemen yaptıracaktım flans falanda yapımayacak orinalinin kaynağını eritip ötekine takacak tornada ben flansı ücretsiz tandığıma yaptırırım :)

Corsa D 1.3 kat sanırsam manifolt üzerinde?
Hazır downpipe düşünmez misin?

yok manifolta değil turbp üzrindeymiş o gün baktık downpipe dediğiniz düz boru sanırım hazırı var mı ben bilmiyorumda varsa kendim bile takarım ucuza gelir:)

Takipteyim :)

Tapatalk Pro

hazırı varsa çok iyi olacak:)

Geri