karter çatlağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adam akıllı işini bilen bir kaynak ustası onu kaynatsın orijinali kadar sağlam olur. Ama demek ki adam gibi bir kaynakçı yok. Birde çok para değil bana göre 200-500 arasındaki rakamlar oradan yağ akıp motor kilitlediğinde 5000 TL ile 7000TL rakamları düşündüğümüz de...

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim durm azıcık iyileşsin hemen sıfır orjinal alacağım zaten sordum 575 tl dediler.

tig kaynağı dediğiniz alüminyum kaynağımı acaba çünkü alüminyum kaynağı yapılacak demişlerdi.birde bu çıkma karteri tokatta bulamamda sivas veya samsunda bulabilirmiyim çünkü babam esnaf olduğu için oralara sıklıkla gidiyor bilenleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.bir sorum daha var benim birde katalitik konvartör arıza ışığı yanıyor bunu nasıl tamamen söndürebiliriz teşekkürler.

aynen alüminyum kaynağı argon gazıyla yapılıyor hatta halk arasında argon kaynağıda denir kyanktan önce oksijen kaynağıyla orası bir güzel yağdan temizlenmesi gerekir

Son düzenleme:
Öncelikle mrb benim arabada karterden kaçırıyodu sıfırına 600 tl dediler almadım 100 tl ye şaşmaz da argon kaynağı ile kaynattırdım işin ehli bi usta var şaşmaz da adam işi biliyo 1 yıldır ne damlama ne terleme ne sızma var eger çok kurcaladılarsa karteri olmaz zaten hiç uğraşmayın derim çıkma veya sıfır alın çıkma alırsanızda önce benzin doldurup deneyin

Arkadaşlar zaten usta adam yaptı işi sonuna kadar yapar. Size bir örnek vereyim şebeke suyu taşıyan demir borular birleşme noktalarından kaynak yapılır ama bu işi tapan adamlar itina ile seçilir ki... o kadar basınç altında kalan borulardan sızıntı olmaması için... ama bazı adamlar da saldur suldur iş yapan tipler o adamların yapacağı işte ortadadır.

Bende demir kaynağı yaparım. Hatta evim de kaynak makinem de var. Ama işi bilen adam kadar yapamam... emeği hak edene vereceksin... ;)

Çıkma bir karter alıp taktırmak varken bir 100 lira nelere mal oluyor ?
kaynak felan ile uğraşmazdım

Çıkma bir karter alıp taktırmak varken bir 100 lira nelere mal oluyor ?
kaynak felan ile uğraşmazdım

Abim zaten binici isek bence değiştirmek ama maddi imkan el vermiyorsa diyeceğim ama opel sahibi isen de cebinde paran olacak ya değilse duman oldun demektir.

Geri