ben gs li olarak bu kötü gidişe dur diyeceğimizi umuyorum hadı bakalım sonuç ne olursa olsun ama centilmenlik dostluk spor kazansın diyorum tabiiki galatasaray kazansın diyorum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gs li olarak bu kötü gidişe dur diyeceğimizi umuyorum hadı bakalım sonuç ne olursa olsun ama centilmenlik dostluk spor kazansın diyorum tabiiki galatasaray kazansın diyorum![]()
abi tam da kötü gidişe dur diyecek maçı buldunuzben gs li olarak bu kötü gidişe dur diyeceğimizi umuyorum hadı bakalım sonuç ne olursa olsun ama centilmenlik dostluk spor kazansın diyorum tabiiki galatasaray kazansın diyorum![]()
İnternette her yazılana inanmayın lütfen.Fener favori.
mazisi olmasa FB-GS maçları günümüzde büyük maç sayılmazdı.
bir de GS yönetiminin yaptığı çok büyük bir ayıp var: SES DUVARI yaptırmış deplasman seyircisi önüne öyle ki Sahayı bile görmek mümkün değil.
http://spor.milliyet.com.tr/arena-d...spor/spordetay/17.03.2011/1365419/default.htm
çok çirkin bir uygulama. deplasmana seyirci gelmez diğer takımlar da yaptırırsa futbol büyük yara alır.
İnternette her yazılana inanmayın lütfen.
O işlemi yaptıran GS değil İstanbul valiliği.İstek geldiği için mecburen yaptırılmış.ayrıca amaç sesi kesmek değil, 2 taraftar arasında yabancı madde alışverişini engellemek