ekzozdan gelen su miktarı

teknik971

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar 2000 cd model arabam var merak ettiğim bakım yaptırdım bujiler yağ ve ekzozu da yeni değiştirdim ekzoz orjinal değil ama arabayı ilk çalıştırdığımda ve belli süre sonra çalıştırmalarda da ekzozdan su geliyor bu normal mi ayrıca araba da su eksiltmiyor kontrol ediyorum cevaplarınız tşkler.

eksozdan çıkan suyun motor suyuyla alaksı yok.sağlıklı motor eksozdan su atar,normaldir.soğuk havalarda bu artar.

sürekli mi gelecek bu su ne yapacam

sürekli mi gelecek bu su ne yapacam
dostum bence panik yapacak hiç bir durum yok, hatta motorun sağlıklı diye sevinmen gerekir. yinede bir ustana sor...

egsozdaki su normaldir, ortam nemine ve egsozun tipine göre miktarı değişir bi zararı yoktur bildiğim kadarıyla
hatta geçenlerde önümde giden bir cmon hız tümseklerinden geçtikçe bardaktan dökermiş gibi su bırakıyodu egsoztan :D

kuraklık bıtmedı altına bır bıdon koy bak keyfıne
saka bır yana bır zararı olmaz merak etme eksoz sıstemıde yenıyse ıcındekı terleme daha yogundur sıkıntı olmaz

manifod içerisindeki nemlenmeden dolayı yapıyordur.

benim bildiğim de bu normal ama kısa mesafede bu su ve buhar bu aksamlarda kalmakta ve paslanmalara sebep vermekte. buda paslanmaya ve eksozun normalinden kısa sürede patlamasına sebep evriyor diye biliyorum. kış aylarında kısa mesafe yapmamak daha mantıklı gibi

evet eksozun en buyuk dusmanı durdugu yerde curutuyor vallaha

Geri