Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman benimki de orjinali gibi olmuş.arabayı ilk açtığımda kapıyı açınca led yanıyor.kontagı takınca yavaş yavaş sönüyor.seyir halindeyken de yanmaya devam ediyor.ama orjinalinden çok daha fazla ışık veriyor.3 çipli aldım ledleri çünküMeRt link' Alıntı:Benim ledler orijinal ve kapı açıp kapama ile devreye girmiyor.
Kapı kapanınca, seyir halindeyken de yanmaya devam ediyor.![]()
sallierim link' Alıntı:o zaman benimki de orjinali gibi olmuş.arabayı ilk açtığımda kapıyı açınca led yanıyor.kontagı takınca yavaş yavaş sönüyor.seyir halindeyken de yanmaya devam ediyor.ama orjinalinden çok daha fazla ışık veriyor.3 çipli aldım ledleri çünkü.güzel oldu ya arabaya resmen farklı hava katıyor
.4 ay amerikaya gidecem dönüşteki planlarım:
Kapı kolu ledi
krom cam çıtası
OPC jant
Sprint booster
MeRt link' Alıntı:Dönüşteki uygulamaları kendim yaptıracak olsam ve aynı anda yaptırılmayacak ise;
1-Krom cam çıtası
2-Opc Jant
3-Kapı kolu led
4-S. Booster
şeklinde öncelik verirdim.![]()
kapı kapanınca sönüyor derken, parklar farlar kapalı iken sönüyor. uzaktan kumanda ile kapıları açınca yanıyor parkları farları açmazsanız kapıyı kapatınca yavaş yavaş sönüyor. seyir halinde iken parklar farlar kapalı ise led kapalı, açık ise led açık. greatt yani orjinalde olduğu gibi. okkkMeRt link' Alıntı:Benim ledler orijinal ve kapı açıp kapama ile devreye girmiyor.
Kapı kapanınca, seyir halindeyken de yanmaya devam ediyor.![]()
bende de bu şekilde oluyor.sizin ledler 3 çipli mi tek çipli mi?ben 3 çipli kullandım.çok güzel yanıyor.dolu dolufirstemperor link' Alıntı:kapı kapanınca sönüyor derken, parklar farlar kapalı iken sönüyor. uzaktan kumanda ile kapıları açınca yanıyor parkları farları açmazsanız kapıyı kapatınca yavaş yavaş sönüyor. seyir halinde iken parklar farlar kapalı ise led kapalı, açık ise led açık. greatt yani orjinalde olduğu gibi. okkk
Sorunuz bana ise benim araç makyajlı hb, bende zaten mevcuttu konuyu açanda benim zaten. greattsallierim link' Alıntı:bende de bu şekilde oluyor.sizin ledler 3 çipli mi tek çipli mi?ben 3 çipli kullandım.çok güzel yanıyor.dolu dolu![]()
tebrikler. çalışması orjinaldeki gibi oldumu? 3. sayfadaki fotoğraftaki yuvalaramı taktınız?Qualitat link' Alıntı:Ben de yaptım bugün 2 saatimi aldı soketten kabloları çıkarmak tam bir işgenceydi yalnız tekrar takarken soketi kullanmadım bantla kapattım direk![]()
sallierim link' Alıntı:o zaman benimki de orjinali gibi olmuş.arabayı ilk açtığımda kapıyı açınca led yanıyor.kontagı takınca yavaş yavaş sönüyor.seyir halindeyken de yanmaya devam ediyor.ama orjinalinden çok daha fazla ışık veriyor.3 çipli aldım ledleri çünkü.güzel oldu ya arabaya resmen farklı hava katıyor
.4 ay amerikaya gidecem dönüşteki planlarım:
Kapı kolu ledi
krom cam çıtası
OPC jant
Sprint booster