Arkadaşlar merhaba. Dün gece gezi amaçlı Lüleburgaz'dan Öorlu'ya arkadaşlar ile yol aldık. Hızımı 100 e sabitlediğimde ( ilk defa başıma geliyor ) direksiyonu düz tutarken tek elle kendi şeridimde tutmaya çalışıyordum aracı ancak sağa veya sola hafif bir eğim verdiğimde direksiyon sanki bir tık sola kayıp ( veya sağa eğim verdiğimde sağa doğru ) yapışıp kalıyor bırakıyorum norma hizaya dönmüyor ve bariyerlere doğru sürüklüyor aracı. Yani özetle sağa ve sola hassas tepkimelerde aracın direksiyonu 1 tık sağa veya sola döndürüyorsam o yönde kalıyor.
Daha önce böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu ? ne yapmalıyım sizce servisin yolu gözüküyor mu dersiniz ? Aracım henüz 2800 km de walll Ayrıca sol ön kelebek camında bozuk yolda acayip ses geliyor sanki misket var orada pır pır ötüyor battle_Escrime Lüleburgaz da ki servisin durumundan haberimde yok iyice ikilemde kaldım ne yapsam lampp
Daha önce böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu ? ne yapmalıyım sizce servisin yolu gözüküyor mu dersiniz ? Aracım henüz 2800 km de walll Ayrıca sol ön kelebek camında bozuk yolda acayip ses geliyor sanki misket var orada pır pır ötüyor battle_Escrime Lüleburgaz da ki servisin durumundan haberimde yok iyice ikilemde kaldım ne yapsam lampp